Így néz ki a Kim Kardasian bőre közelről, filter nélkül - Valójában nem olyan, ahogy az Instán és a TikTokon látni

Ezeket a videókat mindenkinek látnia kellene: ezért nem szabad hinni a hírességek agyonfilterezett fotóinak.

A sztárok bőre filter nélkül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sztárokat szinte minden képen tökéletes külsővel látni. A közösségi oldalaikra is csak olyan fotókat töltenek fel, amiken tükörsima a bőrük. És bár sajnos sokan elhiszik, hogy valójában is így néznek ki, mindez csupán a filtereknek és a retusnak köszönhető.

A vörös szőnyeges eseményekről általában csak olyan felvételek kerülnek róluk nyilvánosságra, amiken távolabbról látható az arcuk, és amiken agyonphotoshopolták őket. Egy TikTok-profil azonban most lerántotta róluk a leplet.

Így néz ki a sztárok bőre filter nélkül

A theceleb_c oldala tele van olyan videókkal, amiken a hírességek bőrét mutatják meg nagyon közelről, és jól látszik rajtuk, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint azokon a képeken, amiket ők posztolnak magukról. Bizony nekik is vannak bőrhibáik, láthatóak a pórusaik, sőt ráncaik, pattanásaik is ugyanúgy vannak, mint bárki másnak. Ezzel egyáltalán nincs gond, hiszen ez a természetes. Senkinek nincs porcelánbőre, és nem is szabadna elhitetni a nőkkel, hogy az lenne a normális. Ezért is kellene mindenkinek látnia ezeket az összevágott felvételeket.

@theceleb_c #viraltiktok #hollywood #celebrities #selflove #nofilter #makeup ♬ original sound - DJ Precise

Sok celeb arcát megmutatják sminkben, viszont filter nélkül, köztük Kim Kardashianét is. A valóságshow-sztár többször osztott már meg magáról természetesebb felvételeket is. Láthattad például, milyen az igazi haja, és smink nélküli videókat is posztolt, ám azokon is erősen megváltoztatták a bőrét a szűrők. Így fest valójában vastag alapozóréteggel.

@theceleb_c Better than with filters. #kim #kimkardashian #kardashians #kardashian #makeup #nofilter #celebrities #celebrity #celebrityface #fyp #viral #viralvideo #viraltiktok #virall ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

Féltestvére, a szupermodell Kendall Jenner is küzd pattanásokkal, akné után maradt hegekkel, amiket egyébként sosem látni a saját fotóin.

@theceleb_c #kendall #kendalljenner #model #fyp #celebrities #celebrityface #closeup #viralvideo #viraltiktok #makeup #selflove #nofilter #virall ♬ original sound - heyy

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az 53 éves Jennifer Lopez bőre sem olyan, mint ahogy azt megszokhattuk, de egyáltalán nem kellene semmit sem takargatni, javítani rajta.

@theceleb_c #kendall #kendalljenner #model #fyp #celebrities #celebrityface #closeup #viralvideo #viraltiktok #makeup #selflove #nofilter #virall ♬ original sound - heyy

A 41 éves Beyoncé is küzd mitesszerekkel, apró bőrhibákkal, de ettől még ugyanúgy csodásan fest.

@theceleb_c Replying to @le.sh3 #nofilter #viraltiktok #selflove #beyonce #beyoncé #makeup #closeup #celebrities #virall #fyp ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

Nézd meg, milyen az Insta-sztárok valódi külseje!

A beauty.false nevet viselő profil azt mutatja meg, hogyan veri át jó néhány híresség és blogger a követőit. A celebekre pár felvételen szinte alig lehet ráismerni, annyira agyonretusálják a képeiket.

Az Insta-sztárok valódi külsejét leplezi le ez az oldal: alig ismerni rájuk a retusálatlan képeken

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük