Visszautasították őket, mert nem elég szépek: mégis Hollywood dívái lettek a gyönyörű színésznők

Egészen hihetetlen, hogy ezeket a csodás sztárokat azzal az indokkal utasították vissza, hogy nem elég szépek Hollywoodhoz.

Színésznők, akiket nem tartottak elég szépnek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A színésznőkre hatalmas nyomás nehezedik a külsejüket illetően. Hollywoodban rengeteg irreális elvárás él a sztárokkal szemben, főleg akkor, ha még a pályájuk kezdetén vannak.

A castingok vezetőinek általában megvan az elképzelése arról, hogy milyen az ideális jelentkező - nemcsak a tehetségét, hanem a kinézetét illetően is. Ha pedig ezt nem teljesíti valaki, sokszor kemény, bántó szavakkal utasítják vissza. Mintha az számítana kizárólag, hogy valaki hogy néz ki, nem a tehetsége vagy a kisugárzása.

Sikeres színésznők, akiket nem tartottak elég szépnek

Ma már szinte hihetetlennek tűnik, hogy a legismertebb hírességek közül sokakat elküldtek azért, mert nem tartották őket elég szépnek. A következő sztárok mind szembesültek durva, indokolatlan és alaptalan kritikákkal, de nem adták fel: azóta már az egész világ ismeri őket. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük