Színes, trendi gumicsizmák körképe

Ha eleredne az eső

Vidámságot csempésznél a viharos nyári napokba? Vértezd fel magad egy esőálló gumicsizmával!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor gyerekkorunk színes gumicsizmái hirtelen a divat felkapott, új csodájává váltak, az első ízlelgetés során még meghökkenéssel vegyes, bátortalan méregetéssel kellett szembesülniük. Később a nyári fesztiválok meghozták számukra a várt népszerűséget, ám az utcai trendekbe csak lassacskán kezdtek beszivárogni.
Ma már sokaknak hozzászokott a szeme a látványhoz, ráadásul az idei nyár szeszélyes időjárása még okot is szolgáltat rá, hogy a feltűnő megjelenésükön túl a praktikusságukat is kihasználhasd.

Bár többen arra panaszkodnak, hogy nehéz eltalálni azt a stílust, amivel igazán együtt tudnak élni, mindez nem lehetetlen. A szezon legkedveltebb irányvonalai ugyanis hemzsegnek az olyan ruhadaraboktól, melyek sokoldalúságuknak köszönhetően akár a hanyagabb, csibészes elképzelésekbe is beültethetők.

Gumicsizmás romantika, avagy vidéki életérzés a divatban

Első nekifutásra talán paradox gondolatnak tűnhet, mégis van valóságalapja annak, hogy a gumicsizmától cseppet sem áll távol az édeskés romantika. Hiszen a tervezők idén a vidéki hangulatot és a természet közelségét vették alapul, amikor megalkották virágba borult, fidres-fodros kollekciójukat.

Ha ezt a trendet szeretnéd követni, nincs más dolgod, mint beszerezni magadnak egy olyan lábbelit, ami szintetikus anyaga ellenére is képes természetességet és némi kecsességet sugározni magából. A virágmintás és a pasztelles darabokat fodros ruhácskával is felveheted, illetve népies hangulatú, kötött kardigánnal.
Mindezeken kívül már csak egy virágos esernyőre lesz szükséged, és máris vidámabban telnek az esős napok.

A Bon Prix internetes kínálatában élénk színű, mintás gumicsizmára bukkanhatsz, mely a szélben lengedező napraforgótáblákat idézi eléd. Az ára 5999 forint. A ProfiTrade webáruházából romantikus színvilágú, rózsás darabra tehetsz szert, 11 990 forintért. A TopSport online ruházati áruház választéka egy púderes rózsaszín, lábszárközépig érő megoldást tartogat számodra, 12 990 forintért.

Színes és visszafogott, csajos stílus

Ha az elegánsan nőies vagy az érzékien csajos megjelenést helyezed előtérbe, a gumicsizma valószínűleg nem lesz a legkedveltebb, piedesztálra emelt lábbelid. Ám néha győzedelmeskedik az időjárás a tip-top stílus felett, így te is megengedhetsz magadnak egy kis hanyagságot a viharos napokban, pláne, hogy ilyenkor egyébként is nehéz feladat rendezettnek tűnni.

Az eleganciát ugyan nem könnyű kicsikarni egy ilyen darabból, de magához mérten igenis lehet egy fokkal nőiesebb. Válassz egyszínű vagy diszkréten mintás csizmácskát, melynek titka az egyszerűségében rejlik.

Ha élénk szín mellett döntesz, a többi kiegészítődben is visszaköszönhet ugyanaz az árnyalat. Modern és a saját kategóriájában elegáns összképet alakíthatsz ki, ha az öltözékedet fekete és fehér tónusokra alapozod. Egy fehér gumicsizma fekete, diszkrét fényű leggins-szel viselve igazán szexis lehet.

Az Anita Moda kollekciójából szürke, mintás modellt foghatsz ki magadnak, 9990 forintért. A Brandshop24 weboldalán élénksárga csizmára lelhetsz, szintén 9990 forintért. A Bon Prix fekete alapon fehér pöttyös, retró stílusú változata 4999 forintért kapható. A TopSport választékából ugyanazt a típust többféle színben rendelheted meg: a tűzpiros és a fehér darabjuk is 12 990 forintba kerül.

Bohém fesztiválhangulatban

Mivel a különféle fesztiválokon hódítottak nagy teret maguknak, a legtöbb gumicsizma eleve ebbe a miliőbe készül. Így nem meglepő, ha egyre vagányabbak, esetleg hippiket megszégyenítő, kaotikus színvilágot mutatnak fel. A retró pop-art stílusú megoldások mellett a fotómontázsos és a rockos szintetikus lábbelik is nagyon trendinek számítanak, ugyanígy a grafikus ábrákkal díszített, illetve a festményrészleteket megjelenítő modellek.
A New Yorker vidám darabját 8590 forintért vásárolhatod meg. A ProfiTrade festőien mintás kreációt ajánl a figyelmedbe, 11 990 forintért. A Proutlet weboldalán most akciósan juthatsz hozzá a Roxy márkájú csizmácskához, 12 999 helyett 9999 forintért.

Ezt is szeretjük