Szexi téli egyberuhák körképe
Árak és lelőhelyek
Az idei telet a nőies komfortruhák teszik barátságosabbá, melyek jól kihangsúlyozzák az alakodat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zord időjárás igazán próbára teszi a női leleményességet a stíluskialakítás terén. Hiszen télen sokkal több kritériumnak kell megfelelnie az öltözéknek, így gyakran a csinos megjelenés kárára érvényesül a praktikum. Persze olykor, egy-egy görbe este alkalmával hajlamos az ember lengébb réteget csempészni a kabát alá, ám ez a fajta vigécség nem válhat mindennapos rutinná, hacsak nem az a célod, hogy lebetegedj.

Idén azonban jó okod lesz megszeretni a hideget, mert olyan ruhák kerültek a kínálatba, melyek szexisek, mégis melegek, vagy éppen kompromisszumok nélkül képesek együttműködni a vastagabb kardigánokkal.

Bár a retro és kötött kreációkat többnyire mini fazonokban képzelték el a tervezők, ha okosan variálod őket pamutharisnyával, leggingsszel, illetve hosszú szárú csizmával, akkor nem fogsz összefagyni, és az alakod sem vész el a felhalmozott anyagrengetegben.

Egyszerű, de bájos komfortruhák

Most a fázósakra is gondolt a divat, így nem muszáj nagyon merésznek lenned ahhoz, hogy szexi légy. A vastag és vékony kötésű ruhák rendkívül kényelmesek, emellett pedig szinte minden vezető trendbe beültethetők. A bolyhos, lezserebb megoldások alakösszenyomó hatását magas sarkú lábbelivel, kalappal, övvel, illetve hosszú nyaklánccal ellensúlyozhatod, ráadásul így rögvest a hetvenes évek stílusvilágába ugorhatsz fejest.

A testre szabott, horgolt és lágyabb esésű változatok könnyebben összeegyeztethetők a túlméretezett kardigánokkal, illetve a szőrmés elemekkel, mert több réteget elbírnak. Amennyiben nyújtani szeretnéd az alakod, a miniruhádhoz hosszabb horgolt mellényt vagy sálgalléros szvettert rendelj. A lényeg, hogy mozgalmas rétegeket alkoss, mert a nehéz, merev anyagok összessége tömbösíti az alakot.

Vastag kötött rucik

A H&M kollekciójában hosszított és extra mini darabokra is lelhetsz: a törtfehér bordás pulóverruhájuk 5990 forintért, a falatnyi változatuk pedig 8990 forintért lehet a tiéd. A Mango választékából két garbós fazont ajánlunk a figyelmedbe: az empire-szabású elképzelésük 11 995 forintért, a testhez álló, piros kreációjuk pedig 17 995 forintért kapható. A Zara lezser komfortruhája 5995 forintba kerül. Ugyanitt hosszított vonalú variációra tehetsz szert, 13 995 forintért.

Vékony, puha tünemények

A Mango üzleteiből pamut csőruhát foghatsz ki, 5995 forintért. Szintén a Mango polcain kell kutakodnod, ha valami dögös, lila egyszerűségre vágysz, amiért szívesen adsz ki 8995 forintot. A Zara empire-szabású darabja és horgolt kisruhája egyaránt 9995 forintot követel tőled.

Minimál stílusban

A tökéletes téli ruha letisztult vonalvezetéssel rendelkezik, ugyanis ezáltal sokoldalúan variálható, valamint bármivel is boronálod össze, kevesebb eséllyel fordul az alakod ellen. Amennyiben nincs problémád a testalkatoddal, merész színekkel dobhatod fel a minimál stílusodat.

A H&M szuper szűk, kéregbarna minijét csupán 2990 forintért szerezheted be. A körszoknyás fazonjuk sem csábít nagy kiadásra, mivel 3990 forintért megkaphatod. A Mango pamut komfortruhájáért már 17 995 forintot kell áldoznod, viszont a Zara kínálatában 8995 forintért bukkanhatsz észbontóan dögös, garbós megoldásra. Szintén a Zara üzleteibe kell ellátogatnod, ha redős szoknyájú, élénksárga darabra fáj a fogad, 13 995 forintért.

Nosztalgiázz szexisen!

A pasik nem mindig értékelik a csajos retro trendeket, hiszen a legtöbb nosztalgiahangulatú összeállítás távol áll attól a képtől, ami számukra a nőies, szexi kisugárzást hirdeti. Az efféle múltidéző ruhafazonok láttán azonban még ők is dobhatnak egy hátast, hiszen minden báj és kellem megvan bennük ahhoz, hogy felerősítsék a vonzerődet.

A Charles Vögele kockás ruhájával és a Mango tweedminijével a hatvanas évekbe csöppenhetsz vissza: az előbbit 11 990 forintért, az utóbbit 15 995 forintért kaparinthatod meg. A H&M piros zsákruhája szintén ezt a korszakot idézi, és 12 990 forintért csaphatsz le rá. Az Orsay kockás darabja az ötvenes évek szende báját kölcsönözheti neked, 8295 forintért.

Ing- és blúzruhák

Nagy kardigánnal viselhető, virágos tunikaruhára akadhatsz a Charles Vögele kínálatában, 7990 forintért. Az Americana és az alpesi trend rajongóinak a New Yorker kockás ingfazonját ajánljuk, szintén 7990 forintért. A Zara fényes blúzruhája 9995 forintért találhat gazdára.

Ezt is szeretjük