Szexi tavaszi fehérneműk körképe

A tavasz üdesége a fehérneműket is elvarázsolta. Ám vigyázat, mert az ártatlannak tűnő csipkék delejes vonzerővel bírnak!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A kikelet meseszép fehérneműkkel örvendezteti meg a hölgyeket - és nem kevésbé az urakat -, melyek tengerében három fő divatvonal bontakozik ki: a szenvedélyes, mély tónusok, a légies pasztellszínek, valamint az édeskés gyümölcsárnyalatok. A művészien megmunkált csipkehabokkal és a lágyan hullámzó szaténrészletekkel olyan finom elegyet alkotnak, mint egy érzékien krémes, elegáns torta íncsiklandó rétegei.

Épp úgy, mint a tavaszi ruhák terén, a fehérneműtrendekben is nagy hangsúlyt kapnak a romantikus elemek, a különféle hímzések és virágminták.

A letisztult, egyszerű darabokat felejtsd el egy időre, hiszen a melegebb napok beköszöntével az áttetsző, lenge blúzocskák és a csipkeruhák is megérkeznek, melyek szuperszexi melltartók után kiáltanak.

Amikor a divatdiktátorok valóra váltották a képzeletükben lappangó, veszedelmesen csábító nőt, arról sem feledkeztek meg, hogy mit viseljen a sokat sejtető, leheletfinom ruhácskák alatt. A merészebb hölgyek akár neonszínű fehérneműiket is kivillanthatják az elbűvölő csipkeruhák rejtekéből, de aki ártatlan babaszemekkel szeretne végigvonulni érzéki öltözékében, válasszon hozzá púderes árnyalatú fehérneműt, ami szégyenlősek esetében body is lehet.

Drámai csipkeköltemények

A hűvösen előkelő, drámai fehérneműk részletgazdagsága lenyűgöző látvánnyal kecsegtet. A klasszikus fekete és a mély tónusok mellett a vibráló kék, a füstös szürke, a fakó kéregbarna, valamint a pezsgőszín is feltűnik.

Arisztokratikus eleganciájukat a virágmotívumos, hímzett csipkék, illetve az átlátszó tüllmegoldások szinte a végletekig fokozzák, minek köszönhetően mindennap különlegesnek érezheted magad.

A Women’s Secret keresztpántos, csupa csipke fekete melltartóját 5600 forintért vásárolhatod meg, melynek antik hatású csipkebugyija 2800 forintba kerül. A New Yorker gyönyörű, csipkevirágokkal díszített, füstszínű melltartót kínál számodra 4050 forintért, a hozzá való franciabugyi pedig 2690 forintért kapható.

Szintén a New Yorker kínálatában bukkanhatsz rá a türkiz- és sötétkék párosításából született elegáns fehérneműszettre, melynek felsőrésze 3690 forintért, a tangája pedig csupán 1990 forintért lehet a tiéd. Az Intimissimi kollekciójából két szívdöglesztő darabot ajánlunk a figyelmedbe: a fekete-fehér garnitúrával 12 080 forintért lepheted meg magad, a diszkrét, finoman csipkézett body ára pedig 10 990 forint.

Habkönnyű tavaszi romantika

A lazúros pasztellszínek és a leheletfinom anyagok harmóniája hamvas, üde tisztaságot sugall. A kikelet frissességét idéző fehérneműk most az ártatlan virágmintákat izgató elemekkel ötvözik, mintha egyszerre bújna meg angyal és ördög a részletekben. A cukormázas romantika idén mellőzi a giccset és a túlzásba vitt cicomát, ehelyett egy letisztultabb, bájosan elegáns összképre törekszik. A csipke itt is elengedhetetlen, ám sokkal lágyabb, már-már éterien könnyed, illetve simogatóan selymes.

A Women’s Secret háromszög fazonú, virágos melltartóját 4800 forintért szerezheted be magadnak, a hozzá való bugyiért pedig 2300 forintot kell kifizetned. A Bon Prix webáruházában két meseszép fehérnemű-garnitúrát is felfedezhetsz: a kék szalagos, fehér tünemény felsőjét 2399 forintért, az alsóját 1699 forintért rendelheted meg, míg a vajszínű csipkerátétes együttesük 3899 forintos melltartóból és 1829 forintos bugyiból áll.

Az Intimissimi üzleteiben csak úgy tobzódnak a pasztelles fagylaltszínek, amit a púderes rózsaszín, csipkefátyollal díszített együttesük is bizonyít. Az ára 8280 forint. Szintén az Intimissimi csábos kínálatából foghatod ki magadnak a vidám virágokkal borított fehérneműszettet, melyre ugyanúgy 8280 forintért tehetsz szert. A Tezenis klasszikus stílusú, krémszínű csipkével megbolondított garnitúrája 5880 forintért teheti teljessé a tavaszi kollekciódat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Színes és játékos

A pasztelles árnyalatokon túl az élénkebb gyümölcstónusok is nagy szerephez jutnak, sőt, egy-egy vibráló neonszín és a visszafogott tengerészkék is gyakran felbukkan az idei palettán. A mozgalmas minták fiatalos lendületet adnak a fehérneműknek, melyek kényelmes és rugalmas fazonnal rendelkeznek.

Az Intimissimi szilvakék együttese játékos romantikával fűszerezi a visszafogott eleganciát. Az ára 11 780 forint. Szintén az Intimissimi választékában találod meg a többszínű, különféle mintákkal és szalagokkal kacérkodó fehérneműszettet, melynek 12 080 forintért lehetsz a boldog tulajdonosa. A Tezenis letisztult vonalú, királykék garnitúrával kecsegtet, mindössze 4980 forintért.

A Women’s Secret matrózstílusú melltartóját 5600 forintért vásárolhatod meg, a hozzá tartozó alsó pedig 2800 forintba kerül. Szintén a Women’s Secret kollekciójából újíthatod be magadnak a pasztelles árnyalatú, óriáspöttyös cicifixet 4800 forintért, ha azonban a bugyiját sem szívesen hagynád ott pamlagon heverni, még 1950 forinttal kell megtoldanod az árát.

Ezt is szeretjük