Szexi melltartók kicsi cicire
Árakkal és lelőhelyekkel
A szexi tálalás nem mellékes. Milyen fazonú melltartók állhatnak jól, ha kis cicikkel áldott meg a természet?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Felesleges bánkódnod, ha a felső domborulataid nem vetekednek egy lökhárító méretével, hiszen a férfiak ízlése különböző, és ne feledd a mondást, miszerint nem a méret a lényeg. Bár közhelyesen hangzik, roppant nagy igazság lakozik benne! A szexis külső esszenciáját ugyanis nem feltétlenül a méretek adják meg, hanem az a plusz, amit te hozzáteszel.

A kicsi, formás cicik épp úgy lehetnek észveszejtők, pláne akkor, ha érzéki csomagolással irányítod rájuk a figyelmet. Még szerencsésnek is mondhatod magad, mert kis mellekre jóval több változatos fazonú melltartót találhatsz, stílusodnak és vérmérsékletednek megfelelően.

Arra is van megoldás bőven, ha szeretnéd kicsit feltuningolni a kebleidet, vagy csupán az alakjukon változtatnál. A melltartók ugyanis nem ismernek lehetetlent! Nézd meg, milyen cicifixekkel tüzelheted fel a pasikat!

A tökéletes dekoltázs titka

A merevítőkkel és szivacsbetétekkel megálmodott push-up melltartókért a nők nem győznek hálálkodni, amióta feltalálták őket. Bizony, rafinált darabok ezek, hiszen nemcsak megtoldják pár centivel a mellméretet, de formálnak és korrigálnak is. A csipke, a tüll, a hímzés, a masni pedig már csak hab a tortán.

A tökéletes hatás érdekében az sem mindegy, hogy milyen fazont választasz. A kagylóhéj alakúak alulról emelik meg a melleket, minek segítségével szembetűnő domborulatokra tehetsz szert.

A félköríves kosarak oldalról támasztják meg a rakoncátlan ciciket, így azok tömörebb és kerekebb formát öltenek.

A New Yorker vidám színű, kockás, félköríves fazonjával te is magabiztosabb lehetsz, ha 3690 forintért beszerzed magadnak. Ugyanitt halvány levendulaszínben hímzett szaténmelltartót kaphatsz, szintén 3690 forintért.

A Pinkline weboldalán feketében és fehérben rendelhetsz kagyló alakú, szivacsbetétes melltartót: az előbbit 3717 forintért, az utóbbit pedig 5198 forintért teheted a virtuális kosaradba. A Women’s Secret kínálatából is két darabot ajánlunk a figyelmedbe: a virágokkal díszített, türkizkék, keresztpántos cicifix 5600 forintért lehet a tiéd, a játékosan bohém, rajzfigurás mellnövelő csoda pedig 5085 forintba kerül.

Merevítős melltartók

Bár a push-up melltartók jótékony hatása semmihez sem fogható, azért akadnak olyan nők is, akik tökéletesen elégedettek a melleik méretével, és nem szeretnének szivacsokkal rásegíteni. Az alakformáló merevítők azonban tőlük sem állnak távol, hiszen szép tartást és magabiztosságot teremtenek.

Ha esetleg kényelmetlennek találod a vastag, betétes melltartókat, de egy kis optikai csalafintaságra te sem mondanál nemet, merevítős társaikkal is beválthatod mellnagyobbító reményeidet.

Nem kell mást tenned, mint odafigyelni néhány apróságra, mely szinte észrevétlenül járul hozzá a domborodó cicik eszményképéhez. Ilyen a furfangos mellvarrás, mely nem csupán formál, de optikailag nagyítja is az idomaidat. Hasonló hatást érhetsz el azzal is, ha a melltartód kosarát csipke- vagy domború hímzés fedi. A nagy mintázat szintén képes hozzácsalni valamennyit a mellméretedhez.

A Bravissima erotikusan áttetsző, furfangos szabású melltartója kilencezer forintért találhat gazdára. A New Yorker csupa csipke, masnis csodája 3690 forintért váltja valóra a kívánt hatást. A Pinkline kollekciójából merevítős tüll és csipke cicifixet vásárolhatsz, 9844 forintért. A Re-Reserved pöttyös, türkizkék, csábos darabja 3490 forintért kapható. A Women’s Secret különleges fazont ajánl a figyelmedbe finom muszlinból, melynek ára 6100 forint.

Csábos fazonok, merevítő nélkül

Egy férfi számára attól igazán szexis és izgató egy nő, ha képes elfogadni önmagát, és egészséges önbizalommal viseli azt, amije van. Ha a természetesség híve vagy, és úgy érzed, hogy be mered vállalni, akkor egészen más szintre helyezheted a csábítás fortélyát egy merevítő nélküli, falatnyi melltartóval.

A Pinkline nemesen egyszerű, szűzies hatású, fehér melltartója 3980 forintért varázsolhat szende külsejű vadmacskává. A Women’s Secret szafarimintás darabja édesen romantikus, melyre 5085 forintért tehetsz szert. Szintén a Women’s Secret kollekciójában találhatsz rá a fekete, pillangósziluettekkel díszített, háromszög alakú melltartóra, melynek 5200 forint az ára.

Ezt is szeretjük