Szexi melltartók kicsi cicire

Árakkal és lelőhelyekkel

A szexi tálalás nem mellékes. Milyen fazonú melltartók állhatnak jól, ha kis cicikkel áldott meg a természet?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Felesleges bánkódnod, ha a felső domborulataid nem vetekednek egy lökhárító méretével, hiszen a férfiak ízlése különböző, és ne feledd a mondást, miszerint nem a méret a lényeg. Bár közhelyesen hangzik, roppant nagy igazság lakozik benne! A szexis külső esszenciáját ugyanis nem feltétlenül a méretek adják meg, hanem az a plusz, amit te hozzáteszel.

A kicsi, formás cicik épp úgy lehetnek észveszejtők, pláne akkor, ha érzéki csomagolással irányítod rájuk a figyelmet. Még szerencsésnek is mondhatod magad, mert kis mellekre jóval több változatos fazonú melltartót találhatsz, stílusodnak és vérmérsékletednek megfelelően.

Arra is van megoldás bőven, ha szeretnéd kicsit feltuningolni a kebleidet, vagy csupán az alakjukon változtatnál. A melltartók ugyanis nem ismernek lehetetlent! Nézd meg, milyen cicifixekkel tüzelheted fel a pasikat!

A tökéletes dekoltázs titka

A merevítőkkel és szivacsbetétekkel megálmodott push-up melltartókért a nők nem győznek hálálkodni, amióta feltalálták őket. Bizony, rafinált darabok ezek, hiszen nemcsak megtoldják pár centivel a mellméretet, de formálnak és korrigálnak is. A csipke, a tüll, a hímzés, a masni pedig már csak hab a tortán.

A tökéletes hatás érdekében az sem mindegy, hogy milyen fazont választasz. A kagylóhéj alakúak alulról emelik meg a melleket, minek segítségével szembetűnő domborulatokra tehetsz szert.

A félköríves kosarak oldalról támasztják meg a rakoncátlan ciciket, így azok tömörebb és kerekebb formát öltenek.

A New Yorker vidám színű, kockás, félköríves fazonjával te is magabiztosabb lehetsz, ha 3690 forintért beszerzed magadnak. Ugyanitt halvány levendulaszínben hímzett szaténmelltartót kaphatsz, szintén 3690 forintért.

A Pinkline weboldalán feketében és fehérben rendelhetsz kagyló alakú, szivacsbetétes melltartót: az előbbit 3717 forintért, az utóbbit pedig 5198 forintért teheted a virtuális kosaradba. A Women’s Secret kínálatából is két darabot ajánlunk a figyelmedbe: a virágokkal díszített, türkizkék, keresztpántos cicifix 5600 forintért lehet a tiéd, a játékosan bohém, rajzfigurás mellnövelő csoda pedig 5085 forintba kerül.

Merevítős melltartók

Bár a push-up melltartók jótékony hatása semmihez sem fogható, azért akadnak olyan nők is, akik tökéletesen elégedettek a melleik méretével, és nem szeretnének szivacsokkal rásegíteni. Az alakformáló merevítők azonban tőlük sem állnak távol, hiszen szép tartást és magabiztosságot teremtenek.

Ha esetleg kényelmetlennek találod a vastag, betétes melltartókat, de egy kis optikai csalafintaságra te sem mondanál nemet, merevítős társaikkal is beválthatod mellnagyobbító reményeidet.

Nem kell mást tenned, mint odafigyelni néhány apróságra, mely szinte észrevétlenül járul hozzá a domborodó cicik eszményképéhez. Ilyen a furfangos mellvarrás, mely nem csupán formál, de optikailag nagyítja is az idomaidat. Hasonló hatást érhetsz el azzal is, ha a melltartód kosarát csipke- vagy domború hímzés fedi. A nagy mintázat szintén képes hozzácsalni valamennyit a mellméretedhez.

A Bravissima erotikusan áttetsző, furfangos szabású melltartója kilencezer forintért találhat gazdára. A New Yorker csupa csipke, masnis csodája 3690 forintért váltja valóra a kívánt hatást. A Pinkline kollekciójából merevítős tüll és csipke cicifixet vásárolhatsz, 9844 forintért. A Re-Reserved pöttyös, türkizkék, csábos darabja 3490 forintért kapható. A Women’s Secret különleges fazont ajánl a figyelmedbe finom muszlinból, melynek ára 6100 forint.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Csábos fazonok, merevítő nélkül

Egy férfi számára attól igazán szexis és izgató egy nő, ha képes elfogadni önmagát, és egészséges önbizalommal viseli azt, amije van. Ha a természetesség híve vagy, és úgy érzed, hogy be mered vállalni, akkor egészen más szintre helyezheted a csábítás fortélyát egy merevítő nélküli, falatnyi melltartóval.

A Pinkline nemesen egyszerű, szűzies hatású, fehér melltartója 3980 forintért varázsolhat szende külsejű vadmacskává. A Women’s Secret szafarimintás darabja édesen romantikus, melyre 5085 forintért tehetsz szert. Szintén a Women’s Secret kollekciójában találhatsz rá a fekete, pillangósziluettekkel díszített, háromszög alakú melltartóra, melynek 5200 forint az ára.

Ezt is szeretjük