Miben hódíts?
Nagy szexi-ruha körkép
Elegánsabb randid van, és szeretnéd meghódítani? Vagy csak a céges buliban akarsz a középpontba kerülni? Segítünk, hogy szexi légy!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Testhez álló

A testhez álló ruha minden esetben szexis. Anyagával és színével játszva viszont erősítheted, vagy éppen gyengítheted elegáns hatását. A klasszikus fekete magabiztosságot sugall, erőt és öntudatot.

Ha azonban nem szatén, tehát nem fénylő anyagból készült, akkor egyidejűleg erkölcsösséget és hagyomány követését is.

Amennyiben célod az, hogy a randi végén ágyban kössetek ki, akkor ne a feketét válaszd, hanem egy sokkal kihívóbb színt. Azt azonban ne felejtsd el, hogy a feszülős ruha csak azoknak áll jól, akik magasak, és arányos alkattal rendelkeznek. Ha nagyon vékony vagy, akkor inkább kerüld, mert még jobban kiemeli csípőcsontodat, ha viszont van rajtad egy kis felesleg, akkor meg hurkáidra hívja fel a figyelmet.

A váll nélküli

Rengeteg férfi tartja a váll nélküli szabást még a mély dekoltázsnál, illetve az átlátszó anyagoknál is szexisebbnek. Kabinetkérdés viszont, hogy mekkora mellbőséggel rendelkezel hozzá.

Ha melleid kifejezetten nagyok, akkor nem biztos, hogy ezt neked találták ki. Ebben az esetben maradj meg inkább a nyitott hátnál vagy a mély dekoltázsnál. De akkor sem feltétlenül ebben kellene hódítanod, ha egészen kis cicikkel áldott meg a sors, hiszen nincs semmi, ami megtartsa a ruhát.

A váll nélküli fazon a kicsi, de kerek cicikhez megfelelő. Kiemeli a formát, sőt, adott esetben nagyít is a méreten, felhívja a figyelmet a nyakra, a vállra és a mellkasra. Ezért ha tudod, hogy nemsokára ebben a szabásban jelensz meg, fordíts különösen nagy figyelmet ezen területek ápolására, hiszen az egész összképet le tudod rontani egy pattanásos háttal.

Ezen kívül fontos, hogy figyelj a tartásodra. Melleket ki, vállakat hátra, a hát pedig egyenes! Különben elmehetnél akár pizsamában is.

Nyitott hát

A fazont választhatod nyakkötővel, vagy teljesen nyitottan, pántokkal díszítve, vagy akár egészen fenékig kivágva. A tartás – akárcsak a váll nélküli ruhánál is – minden esetben nagyon fontos, ezért csak akkor válaszd, ha jól érzed magad benne. Szabály, hogy a melltartó nem látszódhat. Vagy válassz kifejezetten ilyen fazonhoz tervezett melltartót, vagy ne vegyél alá semmit. És tartsd észben, hogy a szilikonpántnál kevés ízléstelenebb dolog van!

Dekoltált

A mély dekoltázs egyike a hagyományos pasifogó trükköknek – éppen ezért talán egy kicsit már elcsépelt is. Ha azonban dekoltázsod annyira szép, hogy mindenképpen figyelmet érdemel, akkor válassz a sok különböző kivágás közül.

A hagyományos V alak mellett csak akkor dönts, ha melleid nem extra nagyok, hiszen ellenkező esetben mozgás közben bizony hozhatnak kellemetlen helyzetbe. Erre különösen akkor figyelj, ha táncos estére számítasz, nyilván nem szeretnéd, ha mindenki a te kebleidet csodálná, amint éppen kitáncolnak a kivágásból. Ilyen esetben válassz inkább kör alakot vagy kagylóformát.

Ha köldökig kivágott ruhára adod a voksod, akkor viszont ne tegyél úgy, mint akit zavar, hogy a férfiak nem a szemedbe néznek, miközben hozzájuk beszélsz. Ha ugyanis valamit kiteszel, akkor vállald, sőt élvezd is annak hatását.
Ezt is szeretjük