Szexi őszi ruhák körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
Egy csábos kis ruhára vágysz, amit hétköznap is felvehetsz? A kínálat most csordultig tele van ilyen darabokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden nő tudja, hogy a hódítás legfőbb fegyvere egy csinos kis ruha. Így aztán természetes, hogy akkor sem szeretnél megválni tőle, ha a hőmérő mutatója egyre lejjebb kúszik a Celsius-skálán. Nem is kell, hiszen egy bájos ruhácska nyomban visszatornázza azt a környezetében, és amennyit pirulsz majd az elismerő pillantások miatt, eszedbe sem jut majd fázni.

Idén egyébként is azt fundálták ki a fondorlatos agyú divattervezők, hogy a nőt visszacsábítják régi szerepéhez, és újra nimfát varázsolnak belőle, persze amolyan modern változatban.

A tavaly óta beáramló, erősen maszkulin jellegű trendek után nem is csoda, ha észbe kaptak, és megelégelték saját androgün művüket.

A nő tehát újra vonzó lesz, illetve pimaszul kacér, telve minden bájjal és rebegő pillák alól sugárzó csáberővel. Azért persze a vagányság is megmarad, illetve az a pimaszul belevaló lazaság, amivel idén rendelkeznie kell egy magabiztos, talpraesett, megingathatatlan énképpel és egyéniséggel rendelkező hölgynek, legalábbis a divat most ezt próbálja szemléltetni, ilyen-olyan eszközökkel. Történetesen a ruhákkal is.

A testre feszülős - kizárólag merészeknek

A sztreccs pólóruhák is olyan időutazó darabok, melyek ki tudja, hányszor hánykolódtak már hol alul, hol felül, a divat fékeveszett centrifugájában. Most sikerült újra feltörniük, és büszkén feszülnek a női idomokon. Ha ilyen ruhát szeretnél, egy percig sem szabad kételkedned saját vonzerődben, mert csak akkor hat a benne lakozó varázserő.

Ehhez a darabhoz nem társulhat szégyenlősség vagy önmarcangoló kétség, hogy minden rendben van-e az alakoddal. Ámde, ha kellő öntudattal párosul, egyetlen csapással képes megbénítani a körülötted legyeskedő hímnemű egyedeket. Viseld hát büszkén, és ne fukarkodj a kiegészítőkkel, ugyanis segítségükkel bármilyen stílusúra formálhatod új kedvencedet. Az egyszínű - legyen az élénk vagy semleges - és a retrómintás közülük a legkelendőbb.

A H&M csupán 3885 forintért kínálja számodra a végzetes vonzerőt egy sötétlila ruha formájában. A Marks & Spencer feszülős darabja mélyen dekoltált, válltöméses, illetve ujjainál bővebb fazonú. Az ára 16 990 forint.

A Pinko üzletében is találsz hasonlót, csak garbós nyakmegoldással és súlyosabb árcímkével. Ha ez a szíved vágya, 48 ezer forintot kell érte áldoznod. A Bon Prix webáruház kínálatában többféle színben is megtalálhatod a sztreccs pólóruhát, mindössze 4599 forintért.

A lefelé bővülő fazon - ami többet sejtet, mint láttat

Bizonyára vannak olyan napok, amikor nem szeretnél direkt szexis lenni, csak úgy tenni, mintha ez merő véletlenségből sugározna belőled. Ezek a csalafinta, A-vonalú ruhák jól ismerik ezt az ősrégi női trükköt, és nem is átallják minden részletükben alkalmazni. Hiszen nem közlik egyenesen minden porcikádat a szemlélővel, mégis egy kellemesen bájos és elbűvölő nő képét vetítik elé.

A Bon Prix webáruház királykék darabja a példa rá, hogy mennyi stílus rejtőzik egy ilyen ruhában! Attól függően, hogy mivel viseled, lehet pimaszul vagány vagy kifinomultan nőies.

Ha pont egy ilyen univerzális ruhacsodára vágysz, 4999 forintért rendelheted meg. A Mango kockás, átlapolt miniruhája 11 995 forintért tehet igazán csajossá. A New Yorker retrómintás, A-vonalú fazonja pedig 9390 forintba kerül.

Kötött ruhácskák - bohémeknek és romantikusoknak

A Quelle kínálatában enyhén bővülő, kötött ruhára bukkanhatsz 21 995 forintért. A New Yorker kötött A-vonalúja 8090 forintért lehet a tiéd. A H&M rövid ujjú, cikk-cakk mintás darabja 7990 forintért gazdagíthatja őszi ruhatáradat. A Bon Prix webáruház egy derékban szűkített, bordázott ruhácskával lep meg, 7199 forintért cserébe.

Bő pulóverruha - amit tunikaként is viselhetsz

Bár gyakorlatilag mindent elfed, a lábaidat azért kacéran kivillantja, és ettől olyan csábító! Egyszerre laza és vagány, mégis van benne valami csibészes bűbáj, amitől egyetlen férfi sem menekülhet!

A kötött ebben a kategóriában is hódít, ugyanúgy az egészen egyszerű, puritán és a retrómintás típus. A pulóverruhát hangulatodtól függően alakíthatod, lehetsz benne igazán csajos vagy bohém, esetleg sportos. Minden csak a kiegészítők megválasztásán múlik!

A Diesel kenguruzsebes kötött ruháját 29 990 forintért vásárolhatod meg. Szintén a Diesel polcain találod a garbós nyakú, rombuszmintás darabot, amiért 32 500 forintot kell áldoznod. A Mango választékából is két pulóverruhát ajánlunk a figyelmedbe: az egyszerű fekete 7495 forintba kerül, királykék társa pedig 5995 forintért dobhatja fel a napod.

Ezt is szeretjük