Szexi, habkönnyű kardigánok, amíg nappal meleg van
Képeken a legnőiesebb darabok
A változékony időben praktikus a kardigán. Íme, a kínálat legszebbjei!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kora ősszel a nappalok legtöbbször még a nyarat idézik, ám a reggelek és az esték már meghozzák a küszöbön toporgó hidegek előszelét. Ilyenkor érdemesebb több réteget felvonultatni az öltözékedben, melynek a melegebb kiegészítő elemei észrevétlenül eltüntethetők a táskádban, ha feljebb szökik a hőmérséklet.

Egy puha, habkönnyű kardigán biztonságot nyújthat számodra a változékony időben, és még azon sem kell sokat morfondíroznod, hogy a finom kötésű szvettereket és a vékonyabb pulóvereket hogyan ültesd be a félig-meddig még nyárias megjelenésedbe.

Hiszen ezek a darabok cseppet sem stílusfüggők, ugyanakkor jól kiegyeznek a libbenő szoknyák és ruhák pajkos vidámságával. Az új szezon morózus, mélyebb tónusai már megjelentek a kínálatban, de a pasztelles, lágy színektől, az élénk, vibráló árnyalatoktól és a vakító fehértől sem kell búcsúznod az ősz kezdetével.

Puha, könnyed kiskardigánok

Néha még forróságot érlelhet a napfény, ám az árnyékban valamivel hűvösebb lehet. Ilyenkor nem árt felkapnod egy kiskardigánt, melyben nem tűnik el a karcsú sziluetted. A szűk, derékig érő fazonokkal sokféle lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd a hetvenes évek stílusát: viseld őket A-vonalú szoknyanadrágokkal, pliszírozott szoknyákkal, blúzruhákkal vagy trapézgatyókkal.

Ez a sikk izgalmas, telt színvilággal kecsegtet, melyben szerepet kapnak az élénk kékek, a rozsdás bordók, illetve a mustáros és bronzos avarárnyalatok. A pasztelles, romantikus kardigánokkal azonban egy egészen új trendnek hódolhatsz. Beültetheted őket az ötvenes-hatvanas évek Lolita-stílusába, avagy a rakott szoknyás diáklánymódiba.

A Mango őszi kollekciójából egy dögös leopárdmintás kreációt ajánlunk a figyelmedbe 9995 forintért, de a kobaltkék modelljükkel is divatos szetteket állíthatsz össze, amennyiben 5995 forintot ontasz érte. A Bon Prix felül lyukacsos, alul bordás kötésű gombos pulóverét pedig 5999 forintért rendelheted meg.

Pasztelles lágyság

A Mango kínálatában púderrózsaszín, pihe-puha darabokra bukkanhatsz: a szaténmasnis, bűbájos kardigánjuk 8995 forintért kapható, a zsebes, diáklányos változatukat valamivel drágábban, 11 995 forintért szerezheted be.

Őszi romantika lyukacsos fazonokkal

A laza kötésű, lyukacsos pulóverek szeles időben nem túl praktikusak, ám a bizonytalan napsütésben romantikus kiegészítői lehetnek a lenge muszlinblúzoknak, a légies tearuháknak, illetve az ujjatlan felsőknek. A krémes árnyalatok és a finom kötésminták igazán bájossá teszik az összképet.

A Zara fáradt lazacszínű, horgolt kardigánját 8995 forintért tudod megvásárolni. Ugyanitt rusztikus, puritán megoldást is kifoghatsz magadnak, 13 995 forintért. A Bon Prix bolerója 4499 forintba kerül. A Mango csipkeszerű, fehér kreációját 9995 forintért kaparinthatod meg.

Lezser, de nőies

Nőies és vagány szerelésekhez egyaránt jól illenek az őszi divatszínekben pompázó, lezser szabású gombos pulóverek. A retro trendekhez igazodva most ismét dívik a könyökfolt, mely kockás szövetből vagy bőrből is rákerülhet a kardigánra.

A Camaieu kínálata rozsdavörös, könyökfoltos darabot tartogat számodra, 6995 forintért. Szintén a Camaieu üzletekben csaphatsz le az ocelotmintás modellre, 8495 forintért. A Zara kollekciójában a vékonyka, bordó kardigán 6995 forintért, a királykék mohertünemény pedig 8995 forintért találhat gazdára. A H&M egyszerű pamutmegoldásáért 6990 forintot kell áldoznod.

Dzseki helyett

Ha az elmúlt években alaposan ráuntál a bőrdzsekire, idén a kötött szvetterekkel változtathatsz a megjelenéseden. A hosszított fazonok mellett a blézerszerű változatokkal, valamint a kimonószabású és a megkötős óriáskardigánokkal úgyszintén találkozhatsz. A hatalmas lebernyegeket nemcsak még divatosabbá, hanem sokkal csinosabbá is teheted, amennyiben vékony övvel átfogva viseled őket.

A Mango átlapolt szvettere 13 995 forintért lehet a tiéd. A Bon Prix felhozatalából most akciósan foghatsz ki elegáns kardigánt, 6499 forint helyett 4799 forintért. A Zara blézerszabású szvettere 8995 forintért kapható. A Camaieu vékony, hosszú darabja 9995 forint, kimonófazonú modellje pedig 11 995 forint ellenében lehet a dzsekihelyettesítő kedvenced.

Ezt is szeretjük