Szeméremdomb-fiatalítás: egy újabb őrült szépészeti beavatkozás
A combrés és a bikinihíd után itt az új őrület: a szeméremdomb plasztikája. Ismerkedj meg vele!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hiúság úgy tűnik, határtalan, az már nem elegendő, ha a mellek és ajkak feltöltésre kerülnek, sőt, már a fenékimplantátum is csak múló hóbortnak számít.

Az új őrület a szeméremdomb plasztikáztatása, hogy minél fiatalosabb, ráncmentesebb és laposabb legyen a terület. Ismerkedj meg a bizarr beavatkozással!

A szeméremdomb fiatalítása

Egyre több olyan hölgy van a világon, aki azt gondolja, hogy esztétikus külsejéhez egyértelműen hozzátartozik a szeméremdomb, latin nevén a Mons Pubis mértének csökkentése, illetve az itt megjelent ráncok eltüntetése.

Bár ez elsősorban tényleg csak az itt lévő bőrfelület feszesítését jelenti, előfordul, hogy hasplasztikával, illetve intim plasztikával is párosul - utóbbi esetben az innen leszívott zsírt a szeméremajkak feltöltésére szokták felhasználni.

A szeméremdomb fiatalítása során külön lehet kérni a szeméremszőrzet csökkentését a szeméremdomb esztétikusabbá tételére. Voltaképpen az a lényeg, hogy a szeméremcsont teljesen sima és lapos legyen, ne csúfítsa el semmilyen kidudorodó zsírszövet, netán intim szőrzet.

Megosztó téma

Jennifer Weiner amerikai író, újságíró úgy nyilatkozott a The New York Times számára, miszerint ez ismét egy olyan dolog, ami miatt az átlagnő jobban utálhatja önmagát. A combrés - azaz a két térd feletti terület hézaga - és a bikinihíd - azaz, hogy a két csípőcsont között húzódó bikinialsó ne érintkezzen az alhassal - trendje után ez ismét egy olyan hóbort, amit sok nő már-már természetesnek tekint. Hannah Davis fotóját is bírálta, amely a 2015 januári Sports Illustrated katalógus elején szerepel, mert szintén kétségeket ébreszthet a nőkben a kinézetüket illetően. A fotóról persze ordít, hogy Photoshoppolták.

Amikor tényleg szükség lehet rá

Habár Jennifer Weinernek igaza van a szépség túlzásba vitt hajszolásával kapcsolatban, azért nem feltétlenül szabad ördögtől valónak gondolni a szeméremplasztikát. Mint minden plasztikai műtét esetében, ennél is vannak olyan szituációk, amikor valóban hasznos orvosi beavatkozásról van szó.

Nagymértékű fogyás, illetve akár terhesség után is előfordulhat, hogy az itt lévő bőr megereszkedik, ezért korrekcióra van szüksége a mindennapok kényelme érdekében. De az is megeshet, hogy ez az ágyéki rész a fogyás ellenére is úgymond túlsúlyos marad és kidudorodik, ilyenkor is hasznos segítség lehet a szeméremdomb zsírleszívása.

Általában ezek a problémák gátlásossá tehetik az embert a szexuális életében, illetve a nőisség megélését is nehezíthetik, tehát ezekben az esetekben tényleg hasznos lehet az új divathóbort.

Ezt is szeretjük