Nagy szájfény-körkép

Csábító ajkak

A szájfényt sok nő jobban szereti a rúzsnál, hiszen kényelmesebb viselet. Ráadásul a keskeny ajkakat teltté és csókolnivalóvá varázsolja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A szájfény a pici, vékony szájú nők legnagyobb fegyvere, ugyanis teltté, duzzadtabbá varázsolja - sajnos csak optikailag - az ajkakat. Minden, ami világos, fényes, nagyobbnak mutatja viselőjét. Ez nemcsak a sminkre, a ruhákra is igaz, kérdezz csak meg egy öltözködési tanácsadót!

Ezért van az, hogy bár általában annak, ami hirtelen divatba jön, a következő évben leáldozik a csillaga, a szájfény nem így járt. Már évek óta ismét a topon van! Nem véletlenül! Rengeteg fajta kapható, nem győzünk választani belőlük.

Egy hiba azonban mindegyikkel van: nem tartósak. Pontosan azért, mert egy rúzs úgy tehető csókállóvá, hogy az olajakat, zsírokat minimálisra csökkentették benne, és csak festékanyagot tartalmaz. A szájfény meg, a színezetteket kivéve, csak olajat, zsírokat tartalmaz, amit nem lehet tartóssá varázsolni.

Sokféle formában

Lehet kapni ecsetes, szivacsos és tubusos változatot. Ez nem véletlen, mindegyik máshogy használható. A tubusos változat a legegyszerűbb: ez nem túl "ragacsos" állagú, hanem finom textúrájú. Minél "ragacsosabb", annál tartósabb, már amennyiben ezt a szót lehet a szájfényre használni.

Az ujjadra nyomj egy picit, és apró, nyomkodó mozdulatokkal ütögesd az ajkadba. Nagyon minimális színe van, inkább csak sejteti, hogy rózsaszínes, barackos, narancsos árnyalatú-e, ezért nem kell pontosan feltenni. Tényleg szép lesz akkor is, ha randi előtt, tükör nélkül rakod fel.

A bőség zavara

A Lancôme márka tubusos szájfényei évek óta divatban vannak, aki csak keveset akar a szájfénnyel foglalkozni, annak ez a tuti befutó! Az ecsetes, szivacsos megoldás felrakása már macerásabb kicsit. Ezek több festékanyagot tartalmazhatnak. Tükör nélkül feltéve mulatságos eredményt hozhat! Természetesen nem mindegyik márka színez, például a Helena Rubinstein ecsetes szájfénye ugyanolyan kevés festékanyagot tartalmaz, mint a tubusos fény, de itt apró csillámport szórtak a színtelen anyagba.

A többi márka átlépett a szájfény szó eredeti jelentésén, mert termékeik már nemcsak fényt, hanem festéket is tartalmaznak. Most nagy divat színezett szájfényt használni, a rúzsrajongók is félretették egy kicsit a kedvenc rúzsukat, hogy ideiglenesen szájfényt használjanak helyette, ami szinte pont annyira intenzíven színes, mint a rúzs, de fényes is egyben.

Ezek igazán "ragadós" érzésűek, a fény és a festék együttes hatása jelenik meg bennük. Van, aki nem is szereti az ajkain, de érdemes elviselni furcsa, a rúzshoz egyáltalán nem hasonlító állagát, mert mesebeli ajkakat varázsol viselőjének! Az összes Lancôme, Guerlain, Chanel, Dior, Yves Saint Laurent szájfény jó választás, itt csak a szín döntsön. Ezeknél a márkáknál arra is ügyeltek, hogy ápoló anyagok kerüljenek a fénybe.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

PromócióAz ajakápoláshoz használható zsír, ami ápolja ajkaidat, egészen más összetételű, mint ami a szájfényekben van. Mivel a szájfény önmagában sem marad sokáig az ajkakon, az a legjobb, ha felrakása előtt valamilyen ajakápolóval végigfutsz a szádon, így megakadályozhatod, hogy kiszáradjon. Erre jöhet a fény, amit nagyon pontosan, precízen tegyél fel! Aztán fel a napszemüveg, és irány bezsebelni az elismerő pillantásokat!
Ezt is szeretjük