8 francia színésznő, akitől érdemes stílusleckéket venni: mindig nőiesek és elegánsak

A gyönyörű francia színésznők könnyed eleganciát sugárzó öltözködését érdemes ellesni.

Stílusos francia színésznők
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Amennyiben a legstílusosabb nemzetekről van szó, a franciák mindig említésre kerülnek - nem is véletlenül. Híres színésznőik is bizonyítják, hogy a vérükben van a divat, ösztönösen érzik, hogy lehet tökéletes a megjelenésük. 

Jellemző rájuk az erőlködéstől és túlbonyolítottságtól mentes sikk, az alapdarabok és -színek rafinált kombinálása, ennek köszönhetően megjelenésük elegáns, nőies és bájos. A divat iránt érdeklődők sok trükköt elleshetnek tőlük. 

Stílusos francia színésznők

Úgy tűnik, hogy a franciákra jellemző könnyed elegancia sosem megy ki a divatból, ezt tökéletesen testesíti meg a jókora követőtáborral jelentkező Jeanne Damas is, aki sokakat inspirál megjelenésével. Amennyiben a nemzet legnagyobb filmcsillagaira gondol az ember, a múltból és a jelenből egyaránt könnyedén fel tud idézni jó pár olyan sztárt, akik mindig hibátlan, extra nőies kisugárzással jelentek meg a nyilvánosság előtt. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük