10 igazán csinos tavaszi sportcipő, aminél nincs most divatosabb - Kényelmes darabok árakkal, lelőhelyekkel

Kényelmes, praktikus, de nagyon csinos tavaszi sportcipőket mutatunk.

sportcipo

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A sportcipők már évek óta nemcsak a lezser, sportos, hanem a hétköznapi, nőies és sikkes viselet alapvető részét is képezik. 

A loaferek mellett idén is ezek a legdivatosabb, legpraktikusabb lábbelik, és rengeteg olyan csinos változatot találhatsz az üzletekben, amelyet egészruhához, szoknyához is bátran hordhatsz.

Csinos, divatos sportcipők tavaszra

Idén a különlegesebb, chunky sneakerek a legmenőbbek, amik vastag talpukkal hívják fel magukra a figyelmet, de a hagyományosabb, egyszerűbb darabok kedvelői is meglelik majd a kedvencüket a kínálatban. Az uralkodó színek tavasszal egyértelműen a fehér és a bézs, de a pasztellárnyalatok, mint például a babakék, a halványlila vagy a púderrózsaszín is hódítanak. Tíz szuper sportcipőt gyűjtöttünk össze, melyek sikkes, kényelmes választások a hétköznapokra, ráadásul extra divatosak tavasszal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük