Minden lány ilyen cipőre vágyott a 90-es években: emlékszel a buffalóra és a platformos papucsra?

Néha jó kicsit nosztalgiázni és eltűnődni rajta: tényleg ez volt a divat több mint húsz évvel ezelőtt?

90-es évek divatos cipői
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Azok a csodás '90-es évek, amikor még mindenki walkmanről hallgatta a Spice Girls és a Backstreet Boys legújabb slágereit, és az ő posztereikkel volt teletapétázva az összes tini szobája. Bár csak több mint húsz évvel ezelőtt volt mindez, akkoriban mégis sok minden más volt. Többek között a divat is.

Az akkori cipőtrendek mai szemmel már talán kicsit furcsának hatnak, de abban az időben mindenki odavolt ezekért a darabokért. Tinilányok sokasága próbálta meggyőzni a szüleit arról, hogy neki mindenképp szüksége van egy platformos strandpapucsra, de vannak olyan lábbelik is, melyek modern formában visszatértek a 2020-as kedvencek közé.

Cipők, amikért mindenki odavolt

Bár a mai értelemben vett influenszerekről akkor még az égvilágon senki sem hallott, egyes hírességek öltözködése, megjelenése nagy hatással volt a divatra, gondoljunk csak Jennifer Aniston, Britney Spears vagy a már említett Spice Girls tagjainak stílusára. Mindig jó visszanézni a régi idők kedvelt divatját, de azért néha megkönnyebbülés is, hogy már senki nem jár gumicipőkben vagy holdjárókban. Mutatjuk a '90-es évek legnagyobb cipőtrendjeit.

(Képek forrása: Pinterest)

Ezt is szeretjük