Milyen sminket szeretnek a férfiak?

Megkérdeztük a pasikat, hogy milyen sminket részesítenek előnyben. Elárulták véleményüket, amit most továbbadunk neked.

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ha megkérdezünk egy férfit, hogy milyen nőt talál vonzónak, akkor biztos, hogy azt mondja, legyen természetes. De csinos is, és adjon magára, törődjön magával. A legtöbb hímnemű ebben nem lát ellentmondást, de a nők többsége pontosan tudja, hogy a természetesnek tűnő, mégis igényes megjelenés összedobása nem is olyan egyszerű. A férfiaknak valószínűleg nincs fogalmuk arról, hogy mennyi időt is jelent ez a fürdőszobában esetenként.

15 gyönyörű sztársmink

Nézegess képeket!

Elolvasom

Így van ez a sminkeléssel is. Szeretik, ha kedvesük csinos és sugárzik, de mégsem látszik a vakolat.

Hasonlóan a frizurához, most is sztárhölgyek fotóit mutattuk meg néhány delikvensnek, hogy értékelje a látottakat, és árulja el nekünk, mely smink nyerte el a tetszését. Galériánkban amúgy a természetességet képviselő színésznők kerültek, így nem volt nehéz dolguk.

A kevés néha nem elég

Már az első kérdésünknél, tudniillik, hogy mennyi smink az elég, megdőlt az elmélet, miszerint a pasik egyáltalán nem is szeretik a sminket. Két színésznőnél is - Anna Paquin és Sienna Miller - arra jutottak, hogy talán több festéket kellett volna feltenniük, hogy jobban hangsúlyozzák női mivoltukat. Nekünk azonban éppen az tetszett, hogy mindkét sztár ellenállt a csábításnak, és nem vakolta agyon magát még a vörös szőnyegre sem.

Kate Bosworth, Emily Blunt és Gemma Arteton sminkjét elegendőnek nyilvánították. Az általános vélemény szerint itt a festék épp megfelelő, kiemeli a szépséget, de nem is túl sok.

Hatalmas szemek

Ősrégi szabály, hogy vagy a szemet, vagy a szájat szabad kiemelni, így aztán megérdeklődtük, hogy a férfiak melyiket részesítik előnyben. Nagy meglepetésünkre - mi a csábító ajkakra szavaztunk volna - egyértelműen az igéző szemek nyertek.

Két kék szemű hölgy nyűgözte le leginkább a megkérdezettjeinket, mégpedig Emily Blunt és Aiswarya Rai. Míg az angol színésznő vagy a sminkese a kontraszt mellett döntött, és barnával mélyítette a szem kékjét, addig a legszebb indiai sztár szinte a szemszínével megegyező árnyalattal hangsúlyozta igéző tekintetét, egy kis rózsaszínnel megbolondítva.

A túl hangsúlyos száj, mint az több tesztalanyunk elmondta, nagyon is érzéki, de inkább csak szemlélni jó, és kevéssé csábít csókra a piros rúzs. Természetesen minden sztárhölgyön található rúzs, még akkor is, ha nem túl feltűnő.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A sápadtság nem előny

Arra is megkértük tesztalanyainkat, hogy mondják el, mi az, ami egyáltalán nem tetszik a galériában látható hölgyeken.
Elsőképp a szerintünk csodálatos Eva Green sápadtságát emelték ki. A piros rúzs, fehér bőr páros nem ítéltetett szexinek. Keira Kinightley is befutó volt a rossz smink kategóriában, őt túl fáradtnak találták. Vékonyságát is kiemelték, amin csak ront az erős szemsmink, hiszen kiéltté teszi az arcot. Többek szerint Amy Adams-nek sem ártana egy kis plusz szín.

Látható tehát, hogy az egészséges arcszín, melyet egy kevés pirosítóval könnyen elérhetsz, nagyon is fontos, és, bár arisztokratikus a fehér bőr, a férfiak nem találják szépnek magában.

Csillogó szájfények

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az ideális smink a férfiak szerint

Azt mondhatjuk, hogy az ideális az, ha van, de nem látszik. Hogy ezt hogyan érheted el?

  • Használj pirosítót, hogy a bőröd mindig frissnek és egészségesnek hasson.
  • Hangsúlyozd a szemedet finom púderrel, mely kiemeli a tekintetedet. Válassz természetes árnyalatokat, és ne feledkezz meg a szempillaspirálról sem!
  • Mondj le a rúzsról, főleg az első randin, ha csókot is vársz.
  • A kevesebb több, a férfiak nem szeretik a vakolatot.
Ezt is szeretjük