Sima intimfazon: mit kell megtenned érte most?

Az ősz tökéletes, hogy belevágj a végleges szőrtelenítésbe. De milyen módszerek állnak rendelkezésre, és mennyibe kerülnek?

Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Ősszel általában a szőrtelenítés kiesik a fókuszból, ami nem azt jelenti, hogy az ember nem tartja rendbe magát, de nem biztos, hogy napi borotválásra kerül a sor.

A hidegebb, fényszegény időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy nekiállj egy nagyobb projektnek, és végleg megszabadulj a nemkívánatos szőrszálaktól.

Végleges szőrtelenítés - hogy fogj hozzá?

Először is ki kell választani a számodra ideális módszert, melyből több is kínálkozik, utána pedig kitartónak kell lenni, hiszen a szőrszálak nem egyik napról a másikra tűnnek el.

A legkézenfekvőbb megoldás, ha szakemberre bízod magad, aki professzionális géppel dolgozik. Ez lehet lézer, illetve villanófény. Az intim terület nagyon jól kezelhető ezzel a módszerrel, mert a szőrszálak itt sötétek és vastagabbak, így könnyen vezetik a szőrtüszőbe a magas spektrumú fényt.

A kezeléskor az éppen növekedési fázisban lévő szőrtüszőket kezelik, ezért akár hat-nyolc alkalom is szükséges lehet a kívánt eredmény eléréséhez, hiszen egyszerre nincs kint az összes szőrszál.

A kezelés nem kellemes, csípő, égető érzés, ezért a lágyabb részeken kifejezetten fájdalmas lehet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Harangvölgyi Anna, a Harangvölgyi Anti-Aging Központ vezetője a következőket mondta a kezelésről.

- Az intim terület végleges szőrtelenítése nem lehetetlen, de nem is egyszerű feladat, és számolni kell azzal, hogy a lágy részeken a hatékonysága kisebb, mint a rendes bőrfelületen, valamint, hogy nem éppen kellemes élmény.

Hogy lehet hosszan sima az intimfazon? - Képeken a megoldás

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szőrszálak inkább ritkulnak és lassabban nőnek, mint hogy teljesen eltűnnének, nem árulunk zsákbamacskát annak, aki erre vállalkozik. Mindenképpen szükséges állandó fenntartó kezelés. Az intim területekre az Epil Jet gyógynövényes szőrtelenítést szoktuk ajánlani, ami szintén megritkítja a szőrt.

Bár véglegesnek hirdetik, évente érdemes kontrollkezelésre járni, mert a hajhagymák, illetve szőrtüszők felébredhetnek. Szalontól függően a kezeléseket külön is lehet fizetni, az intim területet alkalmanként 8 és15 ezer forint között kezelik, de van, ahol csomagot lehet vásárolni, ez akár 75-80 ezer forint is lehet, de lehet, hogy jobban megéri, attól függően, hogy hány alkalom szükségeltetik.

Már kapható otthon is használható gép, több márka rendelkezik ilyen készülékkel, az áruk nem alacsony, 100 ezer forint körül kaphatóak, viszont több területet is lehet velük kezelni, és elvileg biztonságosak.

Az epilálás, illetve gyantázás után használatos szőrnövekedés-gátló krémekről megoszlanak a vélemények, a fórumokat olvasgatva van, akinek nagyon bejön, van, aki pénzkidobásnak tartja, így javasolt egyszerre csak egy tégelyt venni, és megnézni, beválik-e.

Ezt is szeretjük