Tagadj le 10 évet!
Állítsd meg az öregedést!
A keleti bölcsek szerint az öregedés tévedés, és megállítható. De ők vajon hogyan csinálják? Most elolvashatod, és kipróbálhatod!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehet, hogy valóban olyan, eddig nem sejtett lehetőségek rejlenek bennünk, melyek nemcsak életünket hosszabbítják meg tekintélyesen, hanem még időskorban is vonzó külsőt ajándékozhatnak?

Jó hír az életkorukkal dacolni akaróknak: a sejtprogramozással kifejlesztettek egy olyan módszert, ami a szépség és az egészség átfogó regenerációját biztosítja.


Ma már bizonyított: az ember genetikai kódja alapján testi-szellemi hanyatlás nélkül legalább 120 évig élhetne! Ám, hogy mindezt elérd, fontos a mentális pozitív programozás.

Az aktív sejtosztódás fiatalos külsőt biztosít

Minél jobb a sejtek táplálása és regenerálódása, annál intenzívebben reagálnak, kommunikálnak egymással. Ilyenkor érzed magad fittnek, gyors reagálásra képesnek és energiától duzzadónak.

Fiatalkorban a sejtek gyorsan osztódnak. Minél idősebb az ember, annál lassúbb a sejtosztódás. A sejtek egymás között tökéletes kommunikációs rendszerrel rendelkeznek hormonok és hírvivő anyagok, például enzimek formájában. Ez biztosítja az optimális tápanyag-kínálatot és az egyenletes tápanyagelosztást.

A sejtprogramozás olyan orvosi és mentális módszereket ölel fel, melyekkel a sejtképződés és a sejtosztódás teljesen természetes úton aktiválható.

Programpontok

A sejtprogramozás többek között az alábbi lépésekből áll:

 • Sejtdiagnózis: az immunrendszer teljes körű és gyors diagnosztikai lehetőségeit öleli fel, például mikroszkopikus vérvizsgálattal - egyetlen csepp vérből -, illetve átfogó vérkristály-analízissel.
 • Sejtregeneráció: egyéni kórképtől függően olyan regenerációs programokat ölel fel, mint amilyen a biomolekuláris terápia, az ortomolekuláris terápia, az enzimterápia és a hematogén oxidációs terápia vagy az oxigénterápia.
 • Sejtlifting: e bőrfiatalító módszer során - amit már tíz éve használnak, és tovább is fejlesztettek - az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének fiatalítása érdekében biomolekulákat injektálnak a szövetbe, ami ennek hatására regenerálódik. A módszert aktív arcfiatalításnak vagy mezoterápiának hívják.
 • Sejttáplálás: vitális anyagokkal, vitaminokkal és táplálék-kiegészítőkkel kiegészített étrend összeállítása.
 • Sejtrelaxáció: az ázsiai mesterek az öregedést az intellektus tévedésének tekintik. A dinamikus légzőgyakorlatok, a zeneterápia, az autogén tréning és a tibeti öngyógyítás alapelvei utat mutatnak a mentális sejtprogramozással történő revitalizációhoz.

Problémamegoldó béltisztítás

Sejtjeid csak akkor programozhatók egészségesre, fiatalságra és szépségre, ha szervezeted a salakanyagok és -lerakódások formájában keletkezett „szeméttelepektől” megszabadul. Ilyen anyagok rakódhatnak le a szövetekben, valamint az ízületekben, és a sejtek sokféle működését gátolják. A bőr szélsőségesen fáradt, és rohamosan öregszik, ha a máj, a vesék és a bél nem képes elegendő mennyiségben a méreganyagok elszállítására.

Pozitív gondolatokat!

A sejtprogramozás során nagyon fontos a pozitív mentális programozás. Vagyis: sem a betegségeket, sem az öregedés jeleit nem szabad megváltoztathatatlan sorsszerűségnek tekinteni! Ne pecsételd magadra a hanyatlás bélyegét!

 • Nevess többet, olvass vicceket, nézz vígjátékokat, viccelődj sokat!
 • Fordulj a természethez, sétálj, sportolj, meditálj erdőben- réten-vízparton! Lépj kapcsolatba a világmindenséggel! Rendkívül megnyugtató, vidító hatása van.
 • Élvezd a meghitt kapcsolatokat, vagy teremts ilyeneket! Rendezd viszonyodat pároddal, hozzátartozóiddal, barátaiddal, ismerőseiddel! A kiengesztelődés, megbocsátás gyógyír minden bajra!
 • Keress minden napra valami szépet, mielőtt elalszol - adj érte hálát! Reggel kérd a Teremtőt, vagy határozd el magad, hogy mind több dologban láthasd meg a jót és szépet!
 • Törekedj mindenből a legjobbat kihozni! Ne csüggedj, ha valami nem az elképzeléseid szerint történt - próbáld a legtöbbet kihozni abból, ami van! Egyedül ezzel jutsz a leginkább előre.
 • Minden nap fél-egy órán át csak olyat tegyél, amit szeretsz, ami jólesik, amire vágysz, ami feltölt! Ennyi önzés csak javára válik szeretteidnek is. Ne feledd: örökké csak adni - lehetetlen! A tartály utántöltés nélkül kimerül.
 • Feküdj le 10-11 óra tájban minden nap, mert az éjfél előtti két óra alvás sokkal jobban pihentet! Ha megteheted, szundíts néha délután is egy kicsit!
Ha szívesen olvasnál életmódról, egészségről, fogyókúrákról, és érdekel a wellness világa, itt az ideje, hogy megvásárold az Ideál Magazin márciusi számát.
Ízelítő a tartalomból:

Fiatalító kúra
Testkontrolldiéta
Thai masszázs
Valódi vagy álallergia?

Olvass bele a márciusi szám tartalmába:
Ideál Magazin 2008. március »

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük