8 nő, akit a rövidebb haj még nőiesebbé tett: teljesen megváltoztak az új frizurától

Sokszor egy hajvágás is elég, hogy teljesen megváltozzon az egész megjelenés.

Rövid haj változások
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A nők számára a haj a külső egyik legmeghatározóbb része: nem mindegy, milyen az állapota, színe, hossza és fazonja, hiszen egy jól eltalált forma igazán megszépítheti viselőjét, míg az elrontott frizura nemcsak a megjelenést, de az önbizalmat is tönkreteheti.

Éppen ezért fontos, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő stílust: még kutatásokkal is kimutatták, hogy egy jól sikerült hajvágás a mentális egészségre is jó hatással van, nem beszélve arról, a tincseknek is jót tesz, ha gondosan odafigyelnek rájuk.

Nők, akik teljesen megváltoztak az új frizurától

A nők többsége egy nagyobb trauma vagy szakítás után dönt úgy, hogy kipróbál egy teljesen más színt, vagy sokkal rövidebbre vágatja a haját. Ez persze nincs kőbe vésve, azok is dönthetnek így, akik csak egy kis változásra vágynak. A képen látható hölgyek is elhatározták, hogy a mesterfodrász, Jurgita Malakauskaitė szakértelmére bízzák magukat, az eredmény pedig lenyűgöző: teljesen megváltozott a külsejük, ezzel együtt pedig a kisugárzásuk is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: self_station / Instagram)

Ezt is szeretjük