A legnőiesebb frizurák rövid hajból: ezek az ősz legszexibb fazonjai

Mutatjuk, milyen rövid fazonok hódítanak majd ősszel. Ha frizurát váltanál, ezek közül válassz!

Rövid hajak őszre
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nyáron különösen divatosak voltak a rövidebb tincsek, de ősszel sem törik majd meg a népszerűségük. Egy kicsit változik a trend, de a nőies vonal szerencsére megmarad, ezért olyan stílusos frizurák közül választhatsz, amik biztosan nem keltenek majd benned fiús érzetet még akkor sem, ha a hosszú hajadat vágatod le.

A természetesség marad most is az egyik kulcsszó, de a kócos részletek, valamint a letisztultabb egyenes vonalak is divatban maradnak, ezért bőven lesz miből válogatnod.

Divatos rövid frizurák őszre

A színekben a melegbarnák és a burgundi dominál majd, amik rövid tincseken mutatnak leginkább jól. Ettől még szebb és még különlegesebb lesz az összhatás anélkül, hogy természetellenessé válna a haj. Ha szeretnéd, hogy a frizurád kiemelje az arcodat, és még divatos is legyen, akkor a következő fazonok között biztosan megtalálod azt, amibe rögtön beleszeretsz.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük