Egy éve nem mosta meg a haját - Nem hiszed el, hogy fest most
Videón mutatta meg, mi történt.

hajmosas cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Te sem tudnád elképzelni, hogy hetekig ne mosd meg a hajadat, főleg ebben a nagy melegben? A legtöbb embernek eszébe sem jut ez az ötlet, azonban egy fiatal lány úgy döntött, kipróbálja, mi történik, ha egy egész évig nem mossa meg a tincseit.

365 nap elteltével pedig fel is töltött magáról egy videót az internetre, méghozzá azt mondja, azért, mert szeretné, hogy mindenki megtudja, mi lett az érdekes kísérlet eredménye.

Videón a lány, aki egy éve nem mosott hajat

- Egy hónapon keresztül egyáltalán nem is csináltam vele semmit, utána pedig csak sima vízzel öblítettem át néha egy éven keresztül. Egy ideig tényleg elég undorító volt, összecsomósodott, zsíros lett, de aztán amikor elkezdtem leöblíteni, minden megváltozott. Ami történt, egyszerűen csodás. Mintha a hajam teljesen átalakult volna. Öntisztító nem lett, ahogy néhány ember mondja, de bőven elég, ha csak egy kicsit vízzel átöblítem, mert ez lemos róla mindent.

Nincs szükségem samponra egyáltalán - mondja a lány a felvételen, és azt ajánlja mindenkinek, hogy próbálja ki, mert neki sokkal szebb a haja, amióta csak vízzel mossa. Ráadásul azt is hozzátette, hogy nem kell félni a hajszálak kiszáradásától, elektromosságától, és még egy csomó időt is spórol. Arról már nem is beszélve, hogy a samponok káros összetevőitől is megóvja magát. Az biztos, hogy tényleg elképesztően fest a haja, nézd csak meg te is a videón. 

Ezt is szeretjük