Tökéletes smink egész nap
Tedd próbára!
Ha folyton rohansz és nincs időd arra, hogy megigazítsd a sminkedet, egy érintés- és kopásálló alapozóra lesz szükséged. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korán kelés, munka, tárgyalás, egy kis sport, végül gőzkieresztés a barátokkal. Észre sem veszed, és már el is repült a nap. Ám ha belenézel a tükörbe, az arcod bizony felhívja rá a figyelmed, hogy ez a mai nap is kemény volt. Legalábbis akkor, ha még nem használod a Rimmel Lasting Finish 25 Hour alapozót.

Ha te is mozgalmas életet élsz, és bírod is a pörgést, válassz olyan alapozót, ami tudja tartani veled az iramot! Válaszd az 5 árnyalatban kapható Rimmel Lasting Finish 25 Hour érintésálló alapozóját, mely lépést tart veled, és 25 órán keresztül biztosít természetes és hibátlan fedést.

Hogy hogyan csinálja?

A rendkívül hosszan tartó fedést különösen hatékony formulája garantálja. Ez a formula két fő aktív komponensből áll. A revitalizáló ásványi összetevőkből - melyek a fáradt bőrt energiával töltik fel, valamint a hidratáló Aqua Primerből - melynek köszönhetően a bőr frissen hidratált marad egész nap, így elkerülheted a zavaró, száraz, húzódó vagy kényelmetlen érzést.

Az alapozót ráadásul álomkönnyű felvinni! De azért tartsd be az alapvető alapozási szabályokat:
  • A legjobb hatás elérése érdekében először is alaposan tisztítsd meg az arcod!
  • Majd válassz egy eszközt: szivacs, ecset vagy az ujjad.
  • Bármelyikre esik is a választásod, kezdésként a kézfejedre nyomj egy adag alapozót, majd onnan vidd fel az arcodra.
  • Ha a kezedet használod, kis pöttyökben tedd az arcodra, és alaposan dolgozd el, hogy tökéletesen fedjen.
  • Az egyenletesebb eredmény érdekében szerencsés beszerezni egy szivacsot, lehetőleg háromszög alakút. Ezt először nedvesítsd be, a természetesebb hatás elérése érdekében, majd a kézfejedről vidd fel vele az alapozót szép, egyenletes, vékony rétegben.
  • Ecsetet a gyakorlott sminkelőknek ajánlunk. Válassz egy tömöttebb darabot, és körkörös mozdulatokkal vidd fel az alapozót, szép, vékony rétegben.

A Lasting Finish 25 Hour viselete is varázslatosan könnyed érzést biztosít. Ráadásul arra sem kell vigyáznod, hogy ne érj hozzá, hiszen a Rimmel Lasting Finish 25 Hour érintés és kopásálló, akár 25 órán keresztül is.

Próbáld ki, és meglátod, a Rimmel Lasting Finish 25 Hour segítségével a nap végén is ugyanolyan szívesen nézel majd a tükörbe, mint reggel!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1850715&banner=1850716&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük