Ints búcsút a bőrhibáknak és a fáradtság jeleinek!
Nem kell, hogy az alapozó alatt fuldokoljon a bőröd. Egy leheletkönnyű smink csodákra képes és tökéletes megjelenést biztosít egész nap. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs az a kifejezett pókerarcod? Minden meglátszik rajtad? Talán nem is baj. De annak biztosan te is örülnél, ha legalább a fáradtság jeleit palástolni tudnád. A Rimmel Lasting Finish 25 Hour alapozót éppen erre találták ki!

A Lasting Finish alapozó biztosan lépést tud tartani veled! Egész nap, sőt még egy kicsit tovább is, tökéletes fedést biztosít. A hibátlan színt ötvözi az ultrakényelmes viselettel. Különleges összetevőjének köszönhetően úgy biztosít tökéletes fedést, hogy közben energiával tölti meg a bőrödet. Így az arcodon biztosan nem látszik meg a fáradtság.

Ráadásul a Lasting Finish 25 Hour nemcsak élettelivé varázsolja a bőrödet, hanem hidratálja is. Ez a téli időszakban különösen fontos, hiszen a hideg időjárás még jobban megviseli a bőrt. Szerencsére mostantól búcsút mondhatsz a kellemetlen, száraz, húzódó érzésnek is. Így szinte észre sem veszed, hogy alapozót viselsz. Nem fogsz folyton az arcodhoz érni, méghozzá úgy, hogy közben próbálsz ügyelni a sminked épségére. Igaz, ezzel egyébként sem lenne gondod a Lasting Finish 25 Hour használatakor, mert ez az alapozó kopásálló és érintésálló, egészen 25 órán keresztül.

Mi áll mindennek a hátterében?

Arról, hogy sminked 25 órán át tökéletesen rendben legyen, a Lasting Finish különlegesen hatékony formulája gondoskodik. Ez az egyedülálló formula két fő aktív komponensből áll:

  • Revitalizáló ásványi összetevőkből, melyek a fáradt bőrt energiával töltik fel.
  • Hidratáló Aqua Primerből, így a bőr frissen hidratált marad egész nap.

A Rimmel Lasting Finish 25 Hour ráadásul 5 árnyalatban kapható, így biztosan te is megtalálod a számodra tökéleteset. Ne bízd a véletlenre, hogy eltalálod-e a legjobb árnyalatot, a választásnál figyelj a következőkre!

  • A kiválasztásnál soha ne a kezeden próbáld ki az alapozót, mert a kézfej bőre általában sötétebb az arc bőrénél.
  • Jó, ha természetes fénynél is ellenőrződ a színt, mégiscsak az az igazi. Ezért hasznos, ha mindig van nálad egy kis tükör.
  • Gondolj arra is, hogy nyáron lebarnul, télen kifakul a bőröd. Ha mindig tökéletes sminket akarsz, legyen kétféle árnyalatú alapozód.

A tökéletesen kiválasztott és felvitt Rimmel alapozó viselete is varázslatosan könnyed érzést biztosít.

Talán több érv nem is kell, hogy lásd: ebben az alapozóban megbízhatsz! Tökéletesen fed és nem fárad el - még akkor sem, amikor te már igen.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1850763&banner=1850770&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

lead 1
  • alapozó
  • Szépség és divat

Tökéletes smink egész nap

Ezt is szeretjük