Amitől mindenki jobban néz ki a képeken: 8 zseniális trükk a profi fotóstól

Egyszerű, de szuper trükköket mutat a fotós: ha beveted ezeket, garantáltan elégedett leszel majd a rólad készült képpel.

Trükkök a pózoláshoz a profi fotóstól
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nem mindenki tudja, hogy álljon be a képekhez, a rossz pózok miatt pedig sokan elégedetlenkednek a végeredménnyel. A profi fotós, Bonnie Rodriguez viszont azt vallja, mindenki lehet fotogén és magabiztos, csak meg kell találni a megfelelő beállításokat.

Karrierje során észrevette, hogy az emberek nagyon szégyenlősek, és gyakran fogalmuk sincs, hogyan pózoljanak a kamerának, ezért összegyűjtött jó néhány tippet és trükköt, melyeket ma már az Instagramon is megoszt.

Így pózolj a képeken, hogy előnyösek legyenek

A fiatal nő nem azt tanítja, hogyan tűnhet valaki irreálisan vékonynak vagy tökéletesnek a képeken, csupán tanácsokat ad, melyek azok a beállások, amelyek szinte mindenkinek előnyösek. A helyes pózok magabiztosságot adnak, és garantálják a jó végeredményt. A 33 éves nő profilját már több mint 740 ezren követik, tanácsait pedig egyszerűen imádják az emberek. Összegyűjtöttünk néhányat a leghasznosabb tippjei közül.

Ha egyenes derékkal ülsz, és az egyik lábadat behajlítva oldalra döntöd, a másikat pedig felhúzod, akkor sokkal magabiztosabbnak tűnsz majd. A póz a felsőtestet sem nyomja össze, vagy mutatja vaskosabbnak.

Az állóképeken szuper ötlet, ha kissé oldalra fordítod a testedet, kihúzod magad, és a derekadra teszed az egyik kezedet. Ha szoknyát viselsz, érdemes betűrnöd a felsődet, hogy ne láttasson szélesebbnek. Olyan lesz az eredmény, mintha csak egy magazinba készült volna rólad a fotó.

Ha oldalról készítenél képet, figyelj a feszes, egyenes testtartásra. Ha az egyik lábadat előrébb teszed, sokkal formásabbnak tűnik az alakod.

Székben ülve mindig húzd ki a felsőtested, és a legjobb, ha csak az egyik karodat pihenteted teljesen, könyökölve a karfán. Fordulj kissé oldalra, majd rakd előrébb az egyik lábadat a tökéletes eredményért.

A tükörszelfi is sokkal előnyösebb, ha egyenes derékkal, csípőre tett kézzel pózolsz, és kicsit oldalra fordítod a testedet. Ez a beállás gyönyörűen megmutatja a nőies vonalakat.

Felsliccelt maxiruhában a legjobb, ha az egyik lábadon támaszkodsz, míg a másikat szexin előrerakod és megvillantod. Nagyon dögös lesz a végeredmény.

Az egyszerű álló tartás is elegánsabb, magabiztos hatást kelt, ha hátrahúzod a vállaidat, a könyöködet pedig nem érinted hozzá a felsőtestedhez. Így azt is elkerülheted, hogy vastagnak tűnjön a felkarod.

Ha leginkább csak deréktól felfelé látszol a képen, jó ötlet kicsit oldalra dönteni a fejet, és megemelni az állat. Így gyönyörűen kihangsúlyozhatod az arcodat, és tokád sem lesz majd a fotón.

A fiatal nő megmutatja képein, mennyit számít egy jó póz

Chessie King egymás mellé montázsolva posztolja azokat a képeit, amiket az Instagramra rakna, és azokat is, amelyeket kitörölne, ha a többi nő példáját követné. A 24 éves lány meg akarja mutatni, hogy valójában csupán a jó világítástól, a megfelelő póztól és a fotózás irányától is függ az a bizonyos hibátlan alak. 

"Így tenném ki az Instára, de valójában így nézek ki" - Olyan képeket posztol a lány, amiket más nem merne

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük