Ha lehoznád a csillagokat ajándékba (x)
Az idei karácsony igazán különleges: mivel az idei évben kevesebb alkalmunk volt a szeretteink körében időt eltölteni, mind a szokásosnál is izgatottabban várjuk a meghitt karácsonyi pillanatokat és a közös élményeket. Természetesen a közös időre nemcsak lélekben készülünk, hanem különleges és személyes ajándékokkal is igyekszünk meglepni szeretteinket - épp ilyen ajándékokat kínálnak a Pandora új, ünnepi Moments és Timeless kollekciói.

1 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Pandora ékszereket azért alkották, hogy viselőik megmutathassák személyiségüket, stílusukat és értékrendjüket a világnak. A különleges darabok emlékeket idéznek fel, és új, közös emlékek megszerzésére ösztönöznek. A Pandora Moments-kollekció legújabb darabjait a lenyűgöző éjszakai égbolt inspirálta.

Pandora ékszerek

A csillagok által ihletett ékszerek viselője garantáltan ragyogni fog: ajándékozd a csillagnak az éjszakádban a Pandora Moments aszimmetrikus csillagkapcsos kígyólánc karkötőt, vagy ragyogj te magad a legfényesebben a Pavé aszimmetrikus csillag collier nyaklánccal és karkötővel.

2 840x560

Természetesen a charmrajongókra is gondoltak a Pandora tervezői: a különleges Galaxis és csillagok muranói üveg charm minden gyűjtemény büszkén őrzött darabja lesz, a Csillag és félhold charmmal és a Nagyított csillag dupla függő charmmal pedig könnyen adhatsz egy csepp ragyogást bármely Pandora karkötőhöz.

3 840x560

Ha a klasszikus stílus és a letisztult formák kedvelőinek keresünk ajándékot, mindenképp érdemes körülnéznünk a Timeless-kollekció darabjai között is. A kollekcióhoz tartozó ékszerek időtlen eleganciát sugároznak, melyet dekonstruált részletek, innovatív kézi csiszolással megmunkált kövek és vibráló kék, zöld és pink árnyalatok tesznek különlegessé.

4 840x560

A lenyűgöző Szikrázó kék köves függő nyaklánc a kék kőtónusok és tiszta ezüst dizájn keveréke, egy olyan darab, amit viselője örökké kincsként őriz majd. Ha ajándékozottad a hangsúlyosabb darabokat kedveli, az időtlen Háromköves vintage gyűrű épp neki való darab egy csöpp vintage eleganciával.

5 840x560

A megszokott gondos kézi munkának és a minőségi fémeknek köszönhetően bármelyik Pandora ékszert is választod, biztos lehetsz benne, hogy személyes és maradandó ajándékot adsz.

6 840x560

(Képek forrása: Pandora Ékszer Magyarország Kft.)

Ezt is szeretjük