Nagy őszi táskakörkép
Árakkal és lelőhelyekkel
Egy jó táskával stílust teremthetsz, hiszen nem csak a tartalma, de a formája, az anyaga és a színe is sok mindent elárul rólad! Kalandozz el a trendek között!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén a táskák hatalmasra nőttek, de a formás kis retikülöktől és a borítéktáskáktól sem kell megválnod, mert a partiszerelésed elengedhetetlen kiegészítőivé avanzsáltak.

Hétköznapokon azonban az utazótáska méretű batyuktól sem kell visszariadnod, hiszen most ők uralják a divatot, ezenfelül praktikusak lehetnek a nagy csatangolók számára, mert egy komplett sminkkészlet, háromnapi hideg élelem, de még egy nagy kiszerelésű ásványvíz is lazán elfér bennük.

Az őszi-téli trendeknek megfelelően a földszínektől kezdve az élénkebb kék, vörös, lila, pink, sárga és zöld árnyalatokig bezárólag szinte minden megtalálható a kínálatban, így rajtad áll, melyik stílust szeretnéd követni.

A természetességet sugalló, puritán irányzatok kedvelői a bőr kézitáskákban találhatnak önmagukra, a dívák az állatmintás darabokba szerelmesedhetnek bele, a bohémek örömére pedig a retrótáskák szolgálhatnak, melyek formavilága és mintázata nagyanyáink retiküljeiből és nagy utazószatyraiból merített ihletet.

Az új nőcis stílus, a glam rock hívei sem maradnak hozzájuk illő szütyők nélkül. Ez a trend egy nagyon csajos vonalat kever a rockos megjelenéssel, ami a táskákon is megmutatkozik.

A kis váll- és borítéktáskákat szegecsek és láncok teszik dögösebbé, melyekkel nem csak bulikban büszkélkedhetsz.

Feneketlen táskaóriások

Az állatmintások közül most leginkább a kígyó- és krokodilbőr utánzatok hódítanak, melyek egyszerre vadak és nőiesek. A színes kézitáskákkal feldobhatod monokróm öltözékedet, de egészen más stílust alakíthatsz ki magadnak, ha merészen halmozod a különféle árnyalatokat. Ma már az sem áthághatatlan szabály, hogy a cipőd és a táskád színének egyeznie kell. Sőt, játékos és vidám összhatást komponálhatsz öltözékeddel, ha ez a kettő kontrasztosan eltér egymástól.

Sztároktól ellesve

A Benetton kígyómintás válltáskája 19 490 forintért varázsolhat belőled szexis dívát. A Cango & Rinaldi narancsvörös, kígyóbőr utánzat táskacsodája különleges erőt hordoz magában, mely magabiztossággal töltheti el viselőjét. Az ára 39 900 forint.

A Táskaszalon két egyedi tervezésű kézitáskát is tartogat számodra: a krokodilmintás Capaccioli darab 17 ezer forintért lehet a tiéd, a kígyómintás Roberto Capucci modell pedig 12 900 forintért gazdagíthatja táskagyűjteményedet.

Egyszerűen nőies

A Re-Reserved vörös műbőr táskája 5490 forintba kerül. A Promod valódi bivalybőr táskaóriást kínál számodra 18 200 forintért.


A Springfield lakkbőr kézitáskája utazáshoz is kiválóan megfelel, ráadásul sportos és nőies szereléshez is viselheted. Ezt a darabot 8995 forintért vásárolhatod meg. A Factory Store polcain bukkanhatsz rá a bőr és plüss kombinációjával megalkotott Galitzine kézitáskára, 11 900 forintért.

Vissza a múltba!

A Playersroom üzleteiben kapható kockás Adidas táska nagyanyáink idejébe repít vissza, felidézve a korhű utazóbatyukat. A modern formatervezésnek köszönhetően azonban mégsem régimódi, hanem nagyon is aktuális darab. Az ára 11 990 forint.

A Promod csíkos vászontatyójával is a múltba kacsintgathatsz vissza, mindössze 3900 forintért. A Women’Secret pénztárca alakú táskáját vállra akasztva és a kis kacsódra biggyesztve is hordhatod, ha 6500 forintot áldozol érte.

Színes retikülök - nem csak particicáknak

A vállra dobható kis retikülök többféle üzenetet is hordozhatnak. Vidám színviláguk segítségével hétköznap is különlegessé teheted az öltözéked, ha azonban buliba készülsz, egy vadabb darabot is előkaphatsz a szekrényedből. Lehet gyöngyös, szegecses, flitteres vagy állatmintás, a lényeg, hogy harmonizáljon a ruhád stílusával.

A Springfield királykék laptáskájával hétköznapi szettedet is feldobhatod, 6495 forintért cserébe. A Persona élénksárga retiküljével sehol sem maradhatsz észrevétlen. Az ára 14 900 forint. A Tally Weijl két mesés darabot is a figyelmedbe ajánl: a zöld, gombos kistáska 2960 forintért lehet a tiéd, a gyöngyös vállpántú, piros, steppelt darab pedig 2460 forintért kapható. A H&M szegecses kisbatyuja 7300 forintért alapozhatja meg a stílusod, míg a Mango gyűrt hatású válltáskáját 4745 forintért viheted haza.

A siker borítékolva

A borítéktáska sosem hátrál ki a divatból, hiszen évek óta sikeresen tartja pozícióját, mert egyszerűen megunhatatlan darab. Bár kevés holmi fér bele, mivel az ő terepe a csillogó bulik és az elegáns partik világa, nem is kell hatalmas mérettel rendelkeznie. Praktikus, mert tánc közben is a hónod alá csaphatod, és akkor is diszkrét társad, ha a mosdóba igyekszel megigazítani a sminkedet.

A Next egy bűbájos, extra elegáns, gyöngyökkel kivarrt darabbal csábít, amit 6920 forintért szerezhetsz meg magadnak. A New Yorker szegecses borítéktáskája 3690 forintért lehet a kedvenced. A Tally Weijl a masnisra esküszik, mely 2460 forintért kerülhet a birtokodba. A Mango piros, horgolt modelljét különleges alkalmakra tervezték. Az ára 9495 forint. A H&M krokodilmintás levéltáskája 3120 forintért lehet a partiszerelésed dögös kiegészítője.

Ezt is szeretjük