Nőies, karcsúsító egészruhák, amiknél nincs divatosabb idén ősszel: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Szerencsére a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondani a divatos darabokról.

őszi-ruhák-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hidegebb idő és az ősz beköszöntével a ruhatár is megváltozik, a könnyed, légies darabok a szekrény hátsó részén várják, hogy újra beköszöntsön a tavasz, és előkerülnek a melegebb, vastagabb darabok.

Sokan az egészruhák viselését csak nyáron tudják elképzelni, ám aki a melegebb hónapokban szívesen hordta az egyszerű, ám annál nagyszerűbb ruhákat, azoknak jó hír, hogy ősszel is bőven akadnak a boltokban divatos, nőies darabok.

Nőies egészruhák őszre

Egy kabát, csizma és harisnya párosításával akár a nyári egészruhákból is könnyen lehet őszies viseletet varázsolni, de az üzletekben vastagabb anyagú, kifejezetten hidegebb hónapokra tervezett ruhákat is találni. Ezek nagyon nőies megjelenést kölcsönöznek, és hosszítják, karcsúsítják az alakot, ráadásul nemcsak a hidegben, hanem a melegebb őszi napokon is sikkesek. Árakkal, online lelőhelyekkel mutatjuk őket.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük