Nőies, karcsúsító egészruhák, amiknél nincs divatosabb idén ősszel: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Szerencsére a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondani a divatos darabokról.

őszi-ruhák-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hidegebb idő és az ősz beköszöntével a ruhatár is megváltozik, a könnyed, légies darabok a szekrény hátsó részén várják, hogy újra beköszöntsön a tavasz, és előkerülnek a melegebb, vastagabb darabok.

Sokan az egészruhák viselését csak nyáron tudják elképzelni, ám aki a melegebb hónapokban szívesen hordta az egyszerű, ám annál nagyszerűbb ruhákat, azoknak jó hír, hogy ősszel is bőven akadnak a boltokban divatos, nőies darabok.

Nőies egészruhák őszre

Egy kabát, csizma és harisnya párosításával akár a nyári egészruhákból is könnyen lehet őszies viseletet varázsolni, de az üzletekben vastagabb anyagú, kifejezetten hidegebb hónapokra tervezett ruhákat is találni. Ezek nagyon nőies megjelenést kölcsönöznek, és hosszítják, karcsúsítják az alakot, ráadásul nemcsak a hidegben, hanem a melegebb őszi napokon is sikkesek. Árakkal, online lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük