Nőies, karcsúsító egészruhák, amiknél nincs divatosabb idén ősszel: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket

Szerencsére a hidegebb idő beköszöntével sem kell lemondani a divatos darabokról.

Őszi ruhák 2021
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A hidegebb idő és az ősz beköszöntével a ruhatár is megváltozik, a könnyed, légies darabok a szekrény hátsó részén várják, hogy újra beköszöntsön a tavasz, és előkerülnek a melegebb, vastagabb darabok.

Sokan az egészruhák viselését csak nyáron tudják elképzelni, ám aki a melegebb hónapokban szívesen hordta az egyszerű, ám annál nagyszerűbb ruhákat, azoknak jó hír, hogy ősszel is bőven akadnak a boltokban divatos, nőies darabok.

Nőies egészruhák őszre

Egy kabát, csizma és harisnya párosításával akár a nyári egészruhákból is könnyen lehet őszies viseletet varázsolni, de az üzletekben vastagabb anyagú, kifejezetten hidegebb hónapokra tervezett ruhákat is találni. Ezek nagyon nőies megjelenést kölcsönöznek, és hosszítják, karcsúsítják az alakot, ráadásul nemcsak a hidegben, hanem a melegebb őszi napokon is sikkesek. Árakkal, online lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük