Nőies, kényelmes őszi cipők körképe - A legdivatosabbakat mutatjuk árakkal, lelőhelyekkel

Összegyűjtöttük az őszi szezon legdivatosabb félcipőit.

loafer cover
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos lassan búcsút mondhatunk a papucsoknak és a szandáloknak, de szerencsére az őszi szezon beköszöntével is válogathatsz majd a divatosabbnál divatosabb lábbelik között.

Az átmeneti szezon sztárjai egyértelműen a vastag talpú chunky loaferek és mokaszinok, valamint a dandycipők, a hangsúlyos, látványos darabok pedig mindent szettet nagyon jól feldobnak.

Nőies, kényelmes őszi cipők körképe

Bár az új trendek igencsak megosztóak, azért akadnak olyan változatok az üzletekben, amik tényleg nőiesek. Az árnyalatok között a fekete mellett a bézs, a fehér és a barna hódítanak leginkább, az idén sikkes fazonok nagy előnye pedig, hogy kényelmesek, praktikusak, és akár még az esősebb napokon is megállják a helyüket. Ha lecserélnéd néha a sportcipődet, a bokacsizmát pedig később akarod elővenni, válassz a következő darabok közül: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk az ősz legsikkesebb félcipőit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük