Összeér, kidörzsölődik a combod a nyári ruhákban? 8 egyszerű, de hatásos megoldást mutatunk ellene

Ha neked is összeér, kidörzsölődik a combod a nyári ruhákban és szoknyákban, vesd be ezeket a trükköket, hogy megelőzd a kellemetlenségeket.

Megoldások összeérő, kidörzsölődő combokra
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az, hogy valakinek összeér a combja, vagy nem, több mindentől is függhet. Egyáltalán nem csak akkor dörzsölődhetnek össze a lábak, ha valakinek vastag a combja, és túlsúllyal küzd, hanem akkor is, ha valakinek olyan a testalkata, például keskenyebb a csípője.

Bármi is legyen azonban az ok, az biztos, hogy a hőségben és a nyári ruhákban sokaknak okoz ez problémát, a combok ugyanis összeizzadhatnak, kipirosodhatnak, kidörzsölődhetnek sétálás közben.

Trükkök összeérő, kidörzsölődő combok ellen

Ha szeretnéd megelőzni a kellemetlenségeket, akkor érdemes bevetned a következő trükkök valamelyikét. Képeken mutatunk ugyanis néhány olyan megoldást, ami biztosan beválik: hoztunk házi praktikákat és boltban, webshopokban vásárolható, kifejezetten erre a célra kifejlesztett termékeket is.

Összeérő, kidörzsölődött combok? 10 házi kence, ami azonnal megnyugtatja a bőrt, és csökkenti a pirosságot

Az egyik leggyakoribb női, nyári problémát jelentik az összeérő, kisebesedő combok. Ezekkel a filléres szerekkel könnyen orvosolhatod a bajt.

Elolvasom

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük