Nőies, karcsúsító nyári ruhák, amiknél nincs divatosabb idén - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket

Körképünkben csinos, lenge nyári ruhákat mutatunk, amik nemcsak sikkesek, de még a derekat is gyönyörűen kiemelik és karcsúsítják.

ruha

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nemsokára beköszöntenek a forró nyári napok, így itt az ideje beszerezni a könnyed, lenge ruhákat. De ezekből sem kell a bő fazonra szavaznod: bőven találhatsz a kínálatban olyan darabokat, amelyek formálják az alakot, és kiemelik a derekat.

Hogy segítsünk egy kicsit a választásban, mutatunk néhány sikkes, nőies darabot, amik nemcsak divatosak, de optikailag karcsúsítanak is.

Karcsúsító nyári ruhák körképe

Idén minden ruhadarab terén hódítanak a színek: a hagyományos fekete és fehér mellett a zöld, a pink, a zöld, a kék és a narancs darabok a legsikkesebbek, amik nemcsak a megjelenésedet, hanem a hangulatodat is feldobják. És szó sincs arról, hogy egy bizonyos kor után le kellene mondani az élénkebb árnyalatokról. Körképünkben találhatsz a trendszínekben tündöklő ruhákat, és visszafogottabbakat is, de bármelyikről is legyen szó, az biztos, hogy mindegyik darab alakformáló, karcsúsító szabással rendelkezik. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Olvass tovább! Kényelmes és nőies szandálok körképe

Olyan kényelmes, lapos talpú szandálokat mutatunk, amik divatosak, és nem törik majd fel a lábadat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük