10 nyári szandál, ami nemcsak kényelmes, de nőies is - Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon kedvenceit

Olyan kényelmes, lapos talpú szandálokat mutatunk, amik divatosak és nem törik majd fel a lábadat.

Szandálok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Hamarosan itt a nyár, úgyhogy ideje most beszerezni azt, amire szükséged lesz a szezonban. Nemcsak a lenge ruhák kötelező darabjai ilyenkor a gardróbnak, hanem a csinos szandálok is.

Nem egyszerű olyat találni, ami nemcsak csinos és divatos, de még kényelmes is, és nem kell majd azon aggódnod reggelente, amikor belebújsz, hogy meddig bírod majd benne a járást, vagy azon, hogy van-e nálad elég sebtapasz.

Kényelmes, divatos nyári szandálok körképe

Mindenkinek másmilyen a lába, ki kell tapasztalni, hogy melyek azok a fazonok, amik nem törik fel az ember lábát. Körképünkben most adunk is ehhez néhány tippet. Olyan lapos talpú szandálokat gyűjtöttünk össze, amik praktikusak, nőiesek, és akár az egész várost is bejárhatod bennük. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket.

Nézd meg a szezon legdivatosabb frizuráját!

Ezért a frizuráért rajong mindenki a tavaszi-nyári szezonban. Egyszerű karbantartani, nem igényel sok beszárítást, és minden hajhosszból csinos.

A szezon legdivatosabb frizurája minden hajhosszból jól mutat - Vékony szálú és göndör fürtökből is szuper választás

Ezért a frizuráért rajong mindenki a tavaszi-nyári szezonban. Egyszerű karbantartani, nem igényel sok beszárítást, és minden hajhosszból csinos.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük