Bombázó nőből tokás, grimaszoló lány - 10 vicces előtte-utána fotó, amiken felismerhetetlenségig változtak az emberek

Mi történik, ha a nők nemcsak a legelőnyösebb, hanem a legelőnytelenebb oldalukat is megmutatják a neten? Képeken a válasz.

Nők előnyös és előnytelen képei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Sóbors
Top olvasott cikkek

Valószínűleg sokaknak a hócipője tele van már a beállított, agyonretusált Insta-fotókkal, amiken mindenki irreálisan tökéletesen fest, és amik pont ezért rengeteg netező önképét rombolják.

A Redditen alakult egy csoport, ahová pont azok posztolnak, akiknek elege van a természetességet egyáltalán nem tükröző, valótlan fotókból. A Pretty Girls Ugly Faces vagyis a Csinos Lányok Csúnya Arcok nevet viselő közösség tagjai nagyon vicces képeket posztolnak magukról. 

Vicces előtte-utána fotók a nőkről

Az oldalon bevállalós, jó humorérzékkel megáldott emberek mutatják meg legelőnyösebb és legelőnytelenebb oldalukat: olyan szelfiket osztanak meg, amiket a legtöbb nő biztos, hogy azonnal kitörölne. Míg az első fotókon sokan csinos, sminkelt arccal mutatkoznak, a másodikon direkt grimaszolnak, behúzzák a nyakukat, és borzasztóan rossz szögből örökítik meg külsejüket - és jókat nevetnek rajta. Előtte-utána fotókon figurázzák ki a közösségi média makulátlan fotóit: így lesz bombázó nőből furcsa, tokás csaj. Fergeteges képek következnek.

Képek: Bored Panda, Reddit

Ezt is szeretjük