Nőies, szexi nyár végi szoknyák körképe
Árakkal és lelőhelyekkel
A szezon végéhez közeledve is rátalálhatsz olyan szoknyákra, melyeket ősszel sem kell félretenned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassacskán kileheli utolsó meleg fuvallatait a nyár, de nem csak addig élvezheted a szoknyák nyújtotta lehetőségeket, amíg ereje van a napsugaraknak, hiszen, ha ügyesen válogatsz a szezon végi darabokból, még az ősz folyamán is megtarthatod őket.

Az átmeneti időszakban még nem mutatnak fel jelentősebb változást a népszerű trendek, így a legnőiesebb, szoknyás elképzelésekben is megvalósíthatod a jól bejáratott stílusodat.

Az általunk ajánlott modellek még a nyarat idézik, de néhány kiegészítővel könnyedén beépíthetők a hidegebb időkre szánt ruhatáradba.

Titkuk nem is annyira a fazonjukban vagy az anyaghasználatukban rejlik, sokkal inkább a te fantáziádon áll vagy bukik.

Ezért olyan típusokra érdemes koncentrálnod, melyek épp olyan jól mutatnak szandállal, mint harisnyával, leggings-szel, esetleg bokacsizmával.

Színes romantika, mely ősz végéig elkísér

A népies hangulatú, vidéki romantika már számos arcát megmutatta idén. Most leginkább sokoldalúságára szeretné helyezni a hangsúlyt, mely lehetővé teszi, hogy színpompás bűbája a komor fellegek beköszöntével se illanjon tova.

A kaotikus árnyalatokat a nyár vége felé sem kell figyelmen kívül hagynod, ám, ha tartós darabra vágysz, a mélyebb tónusok közül válogass.

Ugyanígy a pasztelles, krémesebb színvilágú szoknyák sem merülnek rögtön feledésbe a kánikula megszűnésével, de valamivel nagyobb kötöttséget és odafigyelést igényelnek majd az esős napokon, mint a sötét árnyalatokkal kevert társaik.

Amikor hűvösre fordul az idő, ezeket a szoknyákat térdzoknival és magas sarkú topánnal vagy akár bakanccsal is viselheted.

A Promod fodros, virágos darabot kínál számodra, 8290 forintért. A Bon Prix internetes áruházában térdig érő, A-vonalú modellre bukkanhatsz, 5599 forintért. A Mango szűk szabású, zsebes szoknyáját már a kora őszi divat ihlette. Az ára 7995 forint. Szintén a Mango kollekciójában található a világos színösszetételű, ráncolt miniszoknya, melyet akciósan, 7995 forint helyett 3995 forintért rendelhetsz meg az üzletlánc hivatalos weboldalán. Az Otto online katalógusa is bővelkedik csinos fazonokban: a több darabból összevarrt, fodros megoldásuk 7430 forintba kerül, a barna alapszínű, csipkés aljú változatuk pedig 8745 forintért kapható.

Nőies, többféle stílusba is beilleszthető szoknyák

Nőies, hétköznapi eleganciádat egy csipetnyi vagánysággal is megfűszerezheted, ha továbbfejleszted a nyár uralkodó trendjét, a tengerészmódit.

Ehhez kiválóan alkalmasak a sötétkék vagy fehér ceruzaszoknyák, illetve a derékhangsúlyos tulipánfazonok. A letisztult tányérszoknyák az őszi divatban is nagy szerepet játszanak majd, melyek lehetnek egyszínűek, illetve fekete-fehér mintázatúak.

A New Yorker pasztellkék matrózszoknyájára 4290 forintért tehetsz szert. A Mango hasonló megoldást ajánl a figyelmedbe sötétkék színben, 9995 forintért.
Az Otto választékából fekete-fehér, légiesen könnyed darabot foghatsz ki magadnak, 11 665 forintért.

Újraéledő szafari stílus

Visszafogott színvilágának köszönhetően az őszi divatból sem hiányozhat, sőt, a nőies stílusok között vezető szerepet tölt majd be. Ha olyan szoknyára vágysz, melyet nem csak nyár végéig viselhetsz, a szafari trend khaki, barna és homokszínű megoldásain túl a feltűnőbb, állatmintás fazonokat is bevállalhatod.

A Promod ráncolt, homokszürke miniszoknyáját 8390 forintért szerezheted be. A Bon Prix kollekciójából 3299 forintért vásárolhatsz több részből szabott megoldást. A Mango khaki színű, fodros változatáért 9995 forintot kell áldoznod.

Laza fesztiváltrend a fesztiválokon túl is

Bár hamarosan lezárulnak a szabadtéri programok, a hanyagul vagány, helyenként pimaszul szexis fesztiváltrend nem szívódik fel maradéktalanul. A márványkoptatott és szaggatott farmerszoknyák túlélik a nyarat, és a gumis derekú pamutdarabokat is jó ideig megtarthatod még.

A New Yorker lepattant stílusú, szegecses farmerminije 6990 forintba kerül. Szintén a New Yorker választékában találod meg a derékhangsúlyos, szürke szoknyát, mely 4290 forintért kapható. A Mango webáruházából most akciósan vásárolhatod meg farmervászonból készült modelljüket, 6595 helyett 2995 forintért.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük