Nőies nyári nadrágok, ha teltkarcsú vagy
Árakkal és lelőhelyekkel
Felkutattuk azokat a fazonokat a kínálatban, melyek kifejezetten a nőiesen telt idomoknak kedveznek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy már javában benne vagyunk a nyárban, nem mindig kiszámítható az időjárás, így a hosszúnadrágokat sem érdemes a szekrény mélyére rejteni. Bár idén nagyobb szikrával robbantak be a divatba az extrém, szűk farmerok, velük ellentétben több előnnyel bírnak a lenge, nőies vászonkreációk.

Mellettük szól ugyanis, hogy kényelmesek, elegáns munkahelyi, illetve letisztult stílusokba egyaránt beültethetők, némelyiket pedig akár rekkenő hőségben, nyaraláskor is viselheted.

Ugyanakkor az sem mellékes, hogy a textilnadrágok változatosabb fazonvariációkban kaphatók ebben a szezonban, ezért jobban jeleskednek az optikai alakformálásban. Az egyenletesen bővülő és az egyenes szabásvonalak teltkarcsú alakon éppúgy jól mutatnak, ráadásul roppant nőiessé teszik a megjelenést. Megmutatjuk, milyen fazonokat keress a kínálatban, ha gömbölyded a csípőd és a popsid, vagy nem szívesen mutogatod a lábaidat. Ám azok számára is tartogatunk pár szemrevaló darabot, akik jobban szeretik a rövidnadrágokat.

Lenge, A-vonalú darabok

Az arányosan telt homokóra, valamint a széles csípőjű, vastag lábú körte típusok számára is ideális választás lehet a könnyed, egyenletesen bővülő nadrág. Az efféle darabok nem tapadnak rá a combokra, megnyújtják a sziluettet, mindemellett pedig optikailag lefaragnak pár centit a csípő-popsi kerületéből. Ha alacsony vagy, kerüld a sátorszerű kreációkat, mert azok inkább összenyomják az alakodat. Amennyiben narancsbőrös a feneked, a fehér színű, áttetsző megoldásokat is húzd ki a listádról.

A H&M és a Zara hófehér, lenge nadrágja jól passzol a visszafogott tengerészstílushoz, ám vadabb színekkel vagy pasztelles, romantikus elemekkel szintén feldobhatod őket. A Zara és a Bon Prix vékony szövetnadrágját nőies, irodai öltözékekhez ajánljuk. A Bon Prix retró, illetve a Mango szafari stílusú modellje lazulós napokon is előkapható.

Egyenes szabású megoldások

Az egyenes szabásvonal megnyújtja a rövid lábakat, egyensúlyba hozza az eltolódott arányokat, ezáltal kevesebb hangsúly kerül a széles csípőre és a párnás popsira. Mivel az egyenes szárú nadrágok finoman követik a vonalaidat, lezser tunikákkal is viselheted őket, ellentétben a bő fazonú társaikkal.

A H&M, a Zara, illetve a Mango és a Bon Prix kollekciójából egyaránt kifoghatsz olyan darabokat, melyek a lezser nőiességet képviselik. Bár magas sarkú cipővel csinosabbak, lapos talpú topánnal és inggel összekombinálva sem veszítenek finom stílusukból.

Hosszú és rövid fazonok
Nézd meg a legnőiesebb nyári nadrágokat!

Falatnyi sortok »

Szexi overallok »
Még több divat és trend »

Nőies répanadrágok

A felül lapos, alul teltebb körte típusoknak nem ajánlott a répafazon, mert még jobban felhívná a figyelmet a keskeny vállvonal és a széles csípő közötti különbségre. Az arányos, teltkarcsú homokórák azonban bátran bevállalhatják a derékban ráncolt, enyhén szűkülő nadrágokat, ha nem akarják kidomborítani a feneküket.

A nagyon trottyos, mély ülepű darabok tilosak, viszont azok a kreációk, melyek szolid lezserséggel leplezik a vastag combokat, a karcsú bokát pedig kiemelik, szóba jöhetnek. Ha meg akarod őrizni a nadrág kecsességét, érdemes magas sarkú lábbelivel és nőies kiegészítőkkel kombinálnod.

A Stradivarius, a Zara és a Mango repertoárjából válogattunk élénk és visszafogott tüneményeket.

Nincsen nyár rövidnadrág nélkül

Ha a lábaiddal ki vagy békülve, néhány pluszkiló miatt ne mondj nemet a sikkes rövidnadrágokra! Amennyiben a csípődre és a hátsó fertályodra nem szeretnél nagy hangsúlyt helyezni, inkább az A-vonalú rövidgatyák felé kacsintgass, melyek vékonyabbnak mutatják a combokat, illetve a derekadat is karcsúsítják. Ám a szoknyanadrágok és az egyenes szabású megoldások slankító hatását úgyszintén érdemes kiaknáznod.

A Bon Prix vidám bermudanadrágja nőies stílusba éppúgy beültethető. A Stradivarius tengerészfazonnal, a Mango szafarimegoldással kecsegtet. A Zara üzleteiben lenge szoknyanadrágra, és karcsúsító sortra egyaránt szert tehetsz.

Ezt is szeretjük