10 nőies, téli egészruha, ami 50 felett különösen jó választás - Csinos, elegáns darabok körképe árakkal, lelőhelyekkel

Ötven felett ezek közül az egészruhák közül érdemes válogatni télre. Nyújtják az alakot, kiemelik a derekat, és nőiessé teszik a megjelenést.

ruha
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Attól, hogy megérkeztek a mínuszok, és a réteges, praktikus öltözködés került a középpontba, még nem kell lemondani a csinos szettekről. Ide kattintva zseniális tippeket ad hozzá a vlogger, de ha biztosra mennél, egy egészruha ebben a szezonban is jó választás. Főleg akkor, ha a vastagabb, de nőies darabokra szavazol.

Körképünkben olyanokat gyűjtöttünk össze, amik sikkesek, elegánsak, nem túl vékonyak, rövidek vagy kivágottak, és ötven felett különösen jó választások

Nőies téli egészruhák 50 felett

Ezek az egészruhák minden alkaton előnyösek, mert kiemelik, karcsúsítják a derekat, nem feszesek, de nem is rejtik el teljesen az idomokat. Mutatunk fekete, teveszínű, szürke vagy épp zöld darabokat, egyenesebb fazonú és A vonalú ruhákat, méghozzá árakkal és lelőhelyekkel. Neked melyik a kedvenced?

Olvass tovább! A leggyönyörűbb ötven feletti nők a netezők szerint

Az internetezők megszavazták, szerintük kik a legszebb ötven feletti hírességek. Képeken mutatjuk a tíz leggyönyörűbb sztárt a voksok alapján.

Ők a leggyönyörűbb 50 feletti nők a netezők szerint - Mutatjuk a top 10-es listát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük