Nagy narancsbőr elleni krém-körkép, árakkal

A legegyszerűbb módszer a narancsbőr elleni harcban a napi kétszeri krémezés. A boltok polcain rengeteg változat kapható.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Az ember azt sem tudja, hova kapjon, ha narancsbőr elleni krémekről van szó. Legalább tízféle kínálgatja magát a polcokon, az exkluzívabb vonalról már nem is beszélve, ami magasabb kategóriájú parfümériákban vagy gyógyszertárakban kapható.

Ma már a legtöbb márka nem éri be egyetlen termékkel, hanem egész termékcsaládokat fejleszt ki a fogyasztók nagyobb örömére, és persze az eladás növelése végett. Megjelentek az éjszakai verziók, a kémiai hámlasztók, és persze ott vannak a krémek is, amik az ígéretek szerint eltüntetik a narancsbőrt egy perc alatt.

A legtöbb termék az anyagcsere fokozásával ér el eredményeket, valamint a bőrképet javító összetevőkkel, amik voltaképpen nem magát a narancsbőrt veszik célba, csak optikai tuningként hatnak.

Ha ugyanis minden nap kétszer ápolod a combodon a bőrt, akkor az szebb lesz, egységesebb képet mutat, mindegy, hogy mit kensz rá. A termékekben persze mindig található valamilyen különleges összetevő, amiről az embernek az az érzése, hogy a NASA-nál külön csoport foglalkozik a témával.

Narancstalanítás

Azért nem árt szem előtt tartani, hogy csupán egyetlen krém, illetve a kiegészítők használatával nem fogod eltüntetni a narancsbőrt. Sajnos életmódváltás nélkül felületi kezelést érhetsz csak el.

Ezek a termékek inkább kiegészítői a mozgással, egészséges táplálkozással járó változásoknak. Ha tehát szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől, az alábbiakra figyelj:

  • Kerüld a mérgeket. Elsősorban ezek felelősek a narancsbőr kialakulásáért, megrekednek a bőr alsó rétegében. Mérgek lehetnek a nikotin, az adalékanyagok, a növényvédőszerek.
  • Táplálkozz tisztán, kerüld a fentieket. Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, valamint rostdús táplálékot.
  • Mozogj, mozgás nélkül sajnos nem tűnik el a narancsbőr.
  • Évente kétszer méregteleníts, hogy a felhalmozódott salakanyagok távozzanak a szervezetedből.

Mit használj?

Vichy

A kizárólag patikákban kapható márka négy termékkel is szolgál a narancsbőr ellen. Párban használható a Lipocure bőrkisimító szérum és a Lipo peel kémiai hámlasztó. Előbbinek köszönhetően a hatóanyagok könnyebben felszívódnak. A gyártó 14 nap alatt ígér eredményt. A szérum pontosan két hétre elegendő, 100 ml. A hámlasztó ára 3750 forint, a krémé pedig 6000. A Lipometric praktikus pumpás flakonú krém azonnali optikai hatást ígér, az eredmény pedig négy hét múlva várható. A 200 ml-es krém ára 6500 forint.

Garnier

A francia cég igazán széles spektrumát vonultatja fel a feszesítő, narancstalanító készítményeknek. Fő hatóanyagok a koffein és a gyümölcsesszencia. Van golyós masszírozó kezelés, amit erős mozdulatokkal kell bemasszírozni, narancsbőr elleni karcsúsító gél, ami elvileg megakadályozza a probléma kiújulását. Választhatod a 14 napos intenzív ampullakúrát is. Sőt, a Garnier azokra is gondolt, akik nemcsak a combjukon szembesülnek a problémával, hanem a hasukat is feszesítenék. A termékek az elérhető kategóriába tartoznak, forgalmazótól függően 1800 és 3500 forint között láttuk őket.

Avon

Az Avon feszesítő, karcsúsító krémzseléje 2 és fél centis combkörméret-csökkenést ígér, 28 nap alatt. Feszesítő termékcsaládjában finom illatú gránátalmás testradír található, ami előkészíti a terepet a krémnek. Idei újdonság a Cellu-Glow krém, ami nemcsak feszesít, de enyhe barnító hatásának köszönhetően szexi külsőt is varázsol. A 200 ml-es tubus bevezető áron 1800 forintért rendelhető, később akción kívül 2700 forint lesz.

Nivea

A Nivea búcsút int a narancsbőrnek két, Good-bye Cellulite termékével. A hagyományos krém-zselé mellett tapaszokat is magadra tehetsz. Mindkét termék varázsformulája az L-karnitin, ami segíti a zsírégetést. A krém két hét után már látható változást ígér, négy hét után pedig már a mélyebb rétegeket célozza meg. A tapasz előnye, hogy oda teheted, ahol megítélésed szerint a leginkább szükség van rá. A dobozban hat tapaszt találsz. A krém-zselé gazdaságos fél literes kiszerelésben is kapható.

Ezt is szeretjük