Nagy harisnyakörkép

Szexisek, melegek, formálnak

A vastag harisnyákkal idén nemcsak a hideg ellen védekezhetsz, hanem stílust is teremthetsz!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A harisnyanadrágok most végre kitörtek a kiegészítők mellékes szerepéből, hiszen a tervezők számtalan ruhavariációt elképzeltek velük. Mivel úgy gondolták, hogy a hosszú nadrágokon túl sokkal szexisebb és izgalmasabb szerelésekben is dacolhatsz a hideggel, ez az ötletük a harisnyákat is magasabb szintre emelte, vagyis elengedhetetlen darabbá váltak ahhoz, hogy megvalósíthasd a divat legnőiesebb összeállításait.

Így már a kínálat sem csupán a praktikumra és a funkcionalitásra fókuszál, hanem a bájos érzékiség, a vidám mintakavalkád és az árnyalatok játékossága is nagyobb hangsúlyt kapott, mint korábban.

Tehát nem kétséges, hogy minden trendnek megvan a harisnyafavoritja, mely a legjobban illeszkedik a hangulatához.

Ugyanakkor egy jól megválasztott darabbal optikai trükkökhöz is folyamodhatsz, ha elégedetlen vagy a lábaiddal, és eddig nem szívesen mutogattad őket. Most itt az alkalom, hogy változtass ezen!

Egyszínű, konszolidált harisnyák

Amennyiben nem szeretnéd, hogy a harisnyád uralkodjon az öltözékedben, válassz sima felületű, vastag pamutmegoldásokat, melyek az alpesi, vidéki stílusokhoz, valamint a hanyagabb, vagabond trendhez is jól illeszkednek.

Ha vastag a lábad, akkor nem árt csínján bánnod a színekkel, ám ettől függetlenül nem muszáj a gyászos fekete mellett maradnod.

A sötétebb tónusú, színesebb árnyalatok szintén képesek arra, hogy letompítsák azt a pluszt, amit a harisnya vastagsága optikailag hozzátesz a virgácsaidhoz. Ebben az esetben a matt anyagokat részesítsd előnyben. Ellenben a nőies divatirányzatok kedvelt harisnyái között a fényesebb modelleket is megtalálod, melyek különös csalafintasággal bírnak, ugyanis a vékony fogpiszkálólábakból teltebb, vadító idomokat varázsolnak.

Idén a combfixek is visszatértek a múltból, hogy még szexisebb legyen az összhatás. Ezeket a darabokat a most divatos télies rövidnadrágokkal is viselheted, de, ha szoknya vagy ruha mellett döntesz, érdemesebb egy vékonyabb harisnyát húznod a combfixed alá, hogy megkíméld magad a felfázástól.

A Zara matt felületű, csokoládébarna harisnyáját 4595 forintért vásárolhatod meg. Ugyanitt hasonlóra bukkanhatsz grafitszürke, pamut változatban, 3595 forintért. A Combfix webáruház 60 den-es megoldást kínál számodra acélkék színben, 1290 forintért. A Calzedonia kollekciójából fényes harisnyát foghatsz ki magadnak, 2890 forintért. A Trendcentrum internetes választékából vastag, fekete típust rendelhetsz akciósan, 790 forintért.

Szexi combfixek

A Calzedonia elasztikus combharisnyája 1600 forintba kerül, a lazább fazonjukra pedig 2890 forintért tehetsz szert. A Zara sötét combfixe 1995 forintért találhat gazdára.

Slankító és vastagító minták, bohém és nőies stílusok

A harisnyakínálat most tobzódik a dögös, vad mintázatokban, ám, ha nem tökéletes az alakod, kicsit vissza kell fognod a kreatív fantáziádat. Egy letisztult, bordázott darab bármilyen stílushoz képes idomulni, ráadásul karcsúsító hatását is élvezheted.

Ezenkívül azonban olyan hosszanti vagy V-alakban futó sormintákat is bevállalhatsz, melyek sötét színnel párosulnak, így megnyújtják a lábad vonalait. A kaotikusan színes, extravagáns harisnyanadrágok viszont csak vékony alkaton mutatnak jól.

Slankító mintás harisnyák

A Calzedonia hosszában csíkos modelljét 3790 forintért szerezheted be. Ugyanitt bordás combfixen akadhat meg a szemed, mely 2890 forintért lehet a tiéd. A Zara rockosan dögös verzióján a függőleges irányban futó, sötét bordák felelnek az optikai, karcsúsító hatásért. Az ára 3595 forint.

A Trendcentrum webáruház fekete zebramintás harisnyanadrágjáért most csak 1690 forintot kell áldoznod, hiszen akciós áron kapható. A Fehérneműfutár weboldalán különösen vastag, romantikus, sormintás megoldásra lelhetsz, 1990 forintért. A Mango hosszában bordázott combharisnyájára pedig 2995 forintért csaphatsz le.

Vastagító színek és minták, a nőiesebb idomokért

Ha túl vékony vagy, és formásabb combokat szeretnél, a Calzedonia két kerekítő hatású darabját ajánljuk a figyelmedbe: a többszínű modelljük, valamint a keresztbe csíkos fazonjuk is 2890 forintba kerül.

A Zara repertoárjából vidám, virágos harisnyát újíthatsz be magadnak, 3595 forintért. A Mango leopárdmintás csodáját 2995 forintért kaparinthatod meg. A Trendcentrum kidomborodó mintázatú különlegességét most akciósan, 2290 forintért teheted a virtuális kosaradba. A Fehérneműfutár webáruház csillogó, pöttyös harisnyanadrágjához 2490 forintért juthatsz hozzá.

Ezt is szeretjük