Mutasd a neszesszered, és megmondjuk, ki vagy!
Az ember lányáról bizony sokat elárul, hogy mit rejt a neszesszere. És az is, hogy mit visz benne magával például egy vacsorára. A tiédben mi van?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki sokat törődik a külsejével, és van, aki keveset. Ez rámutat a személyiség bizonyos elemeire is, ahogyan az is, hogy hányféle sminkszert használsz, és milyen gyakran.

Akinek nincs neszesszere

Ha mégis van egy-két sminkszere, egy rúzs, esetleg körömlakk, akkor az a fürdőszobapolc hátsó részén hányódik. Valószínű, hogy ajándékba kapta őket egy olyan embertől, aki nem ismeri. Nemigen ad a külsőségekre, nőiességre.

Vannak olyan lányok, akik teljesen természetesek, és nem is akarnak élni a kendőzés lehetőségével, mondván, a Jóisten ilyennek teremtette őket. Ez utalhat arra, hogy valamiért nem fogadja el, hogy nő, és nem szeretné ezt a tényt hangsúlyozni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy igénytelen. Egyszerűen más foglalkoztatja.

Ha randira hívják, akkor sem sminkel, hiszen szeretné, ha belső értékeire figyelnének, és nem arra, hogyan festette ki magát. Amúgy is jobban szereti a romantikus sétákat, mint egy vacsorát valami puccos helyen.

Szeretnéd megtudni, hogy mit árul el rólad a szemed? »

A minimalista

Csak a legszükségesebb sminkszereket tartja a fürdőszobában. Egy rúzs, egy alapozó, szemceruza, esetleg szemhéjpúder. Ritkán használja őket, csak nagyobb alkalmakra, például akkor, ha esküvőre hivatalos. Hasonlóan az előbbi típushoz, kissé félénk, és nem szereti hangsúlyozni nőies oldalát. Tegyük hozzá, nem is nagyon ért a sminkelés tudományához. Az intellektuális kalandok, a kiállítások, a színház jobban vonzza, minthogy a legújabb sminktrendeket bújja. Ha választania kell egy könyv vagy valamilyen kencefice között, gondolkodás nélkül az előbbi mellett dönt.

A hébe-hóba lány

Hullámzóan tör rá a sminkelhetnék. Sok sminkszere van, de általában nem a legszerencsésebben vannak összeválogatva. Mivel nem sminkel, az eredmény gyakran hagy maga után némi kívánnivalót. Ez azt mutatja, hogy nincs tisztában az értékeivel, ugyanakkor néha eszébe jut, hogy ő is nő. Ez a határozatlanság amúgy is jellemző rá, az élet más területein is.

Az arany középút

Tud és szeret is sminkelni, de nélküle is ugyanolyan jól megvan. Kiegyensúlyozott személyiség, aki énjének egyik részét sem akarja elrejteni a külvilág elől. Egy kisebb neszesszerben elfér minden, alapozó, szemfestékek, korrektor és pirosító.
Szívesen váltogatja öltözékeit is, egyik nap nőiesen, sminkkel, másik nap sportcipőben indul el otthonról. Sminkszereit nem cipeli magával, maximum hosszabb utazásokra.

A száj formája sokat elárul arról, hogyan viszonyulsz az erotikához. Derítsd ki, rólad mit mond a szád szavak nélkül! »

Aki túlzásba esik

Alapozó, alapozó alatti ragyogásfokozó, korrektor, szemhéjpúder és szemceruza a szivárvány minden színében, rúzsok tömkelege, pirosító télre és nyárra, bronzosító, szájkontúr, szemöldökceruza. Sminkkellékei egy kisebb bőröndben kapnak helyet. Profikat megszégyenítő készlettel rendelkezik. Az arcfestést az öltözködés részének tekinti. Aprólékosan megtervezi, hogy milyen sminket tesz fel aznapi ruhájához. Mindig van nála életmentő csomag, ha elkenődne a sminkje. Voltaképpen egy ilyen nő rejtőzködik, és önbizalomhiányos. Hiába gondoljuk az ellenkezőjét. Nem szeretné, ha őt magát bárki meglátná, ezért maszkot visel, és ez esetben ez szó szerint értendő.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük