18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mutasd a szád, megmondom, ki vagy!

Tudni szeretnéd, milyen az ágyban a kiszemelted? Kíváncsi vagy, mit közvetít a szád a külvilág felé? Ismerd meg a titkokat!

Rúzs

Miért is festik évezredek óta a nők a szájukat? Miért a rúzs a legnagyobb számban eladott kozmetikai termék? Nos, azért, mert az ajkak alakja, még ha fektetve is, de hajaz a női nemi szervre. És a férfiak tudat alatt azonosítják a száj formáját, vastagságát, színét a nemiszervével, így közvetve a szexualitással.

Neked milyen?

Vizsgáld meg a szádat a tükörben. Ne legyen rajta se rúzs, se semmi. Állapítsd meg, hogy mit üzen rólad. Ha az üzenetet szeretnéd megváltoztatni, akkor tanulmányozd, hogy szavak nélkül melyik ajak mit üzen, és készíts magadnak olyan sminket.

Típusok

Ha a felső ajak vastagabb az alsónál

Minden téren önfeláldozó típus vagy. Inkább adni szeretsz, mint kapni. Ez a szexben is érvényesül, ezért az uralkodó típusú férfiak rajta felejthetik szemüket a szádon.

Ha az ajkak egyformák

Ritka, ha valakinek az ajkai ugyanolyan vastagok. Az ilyen nőt kiegyensúlyozott szexualitás jellemzi. Felszabadultan, megértő légkörben, ha szerelme is ösztönzi, nagyon szenvedélyes tud lenni.

Ha a felső ajak vékony

Ezalatt a jól látható különbséget kell érteni, hiszen a legtöbb embernek vékonyabb a felső ajka. Ha ilyen az ajkad, akkor a szex számodra nem olyan fontos. Nehezen lobbansz lángra. A késpenge ajkakat gyakran azonosítják a frigiditással.

Húsos, kissé nyitott ajkak

Életedre rányomja bélyegét a szexualitás. Heves vágyaid merésszé és kezdeményezővé tesznek. A nap bármely szakában készen állsz a szexre. A férfiak ezt a szájat találják a leginkább vonzónak.

Ha a száj lefelé görbül

Pesszimizmust jelez. Viselőjének állandóan rosszkedvet kölcsönöz, még akkor is, ha egyébként jól érzi magát. Ha neked is ilyen szád van, oda kell figyelned, hogy inkább felfelé görbítsd, különben negatívnak találhatnak.

Lebiggyedő ajkak

Finnyás, lenéző személyiséget takar, aki mindent lefitymál. Az emberekből ösztönös védekező reakcót vált ki. Ha ilyen a szád, próbálj mindig mosolyogni.

Felfelé ívelő ajkak

Pajkos, vidám személyiség. Ha ilyen az ajkad, általában népszerű vagy, hiszen a környezetedben lévők úgy látják, hogy jó kedved van, ezért szívesen időznek a társaságodban.

Ha a szád nem tökéletes

Kevés nőt áld meg a természet tökéletes ajkakkal. Szerencsére az arcon ezen a legkönnyebb változtatni.

A tökéletes szájfestés

Fontos, hogy az alapok jók legyenek. Tehát ne legyen száraz a szád. Jól bevált trükk, ha fogmosáskor egy puha sörtéjű fogkefével finoman átdörzsölöd.
A táskádban mindig legyen ajakápoló, különösen szeles időben.

 

  • Hidratáld az ajkaidat.
  • Finoman, vékony rétegben vigyél fel alapozót a szádra. A felesleget itasd le egy papírzsebkendővel. Figyelj, hogy az apró ráncokban ne gyűljön össze.
  • Rajzolj kontúrt a szádnak. Bőrszínű vagy a rúzsnál világosabb színű ajakkontúrt használj. Ha korrigálni szeretnél a szád formáján, akkor ne használj sötét színt. A gyakorlás nem árt, mert elsőre nem biztos, hogy sikerül a tökéletes körvonal.
  • Ecsettel vidd fel a rúzst. Vigyázz, hogy a kontúron ne szaladjon túl!
  • Nagyon finoman harapj rá az ajkaiddal egy zsepire, így a felesleg ott landol, és nem a fogadon.
  • Ha nedves hatást szeretnél elérni, akkor használj egy kis átlátszó szájfényt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük