Mutasd a bugyid!
Megmondjuk, ki vagy!
A fehérnemű, mivel az esetek nagy részében láthatatlan, sok mindent elárul a személyiségről, arról, hogy mennyire vagy felnőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bugyi, jobban mondva a fehérnemű láthatatlan a nagy többség számára. Így sokkal jobban tükrözi viselője személyiségét, mint a felsőruházat. A fehérnemű elsősorban a nőiességről és a felnőttségről árulkodik. Persze abból is sok minden kiderül, hogy mit viselsz közönség előtt.

Egy mondás szerint az alsónemű mérete a globális felmelegedéssel arányosan csökken. Lehet benne valami, hiszen ilyen falatnyi bugyikat és átlátszó melltartócskákat soha nem viseltek a nők.

Annál inkább alsó inget, ingvállat, kombinét, hosszú szárú bugyit, alsószoknyát, fűzőt és még sok mindent. A feministák melltartót égettek a szabadságért és a nők jogaiért.

A fehérnemű ma már nem tabu, és van, aki nem is rejti a ruha alá. A divatbemutatókon külön szekciót szentelnek neki, és a legnagyobb elismerés, ha egy modell részt vehet az amerikai Victoria's Secret bemutatón.

Milyen a bugyid?

A sportos

Elsősorban a funkció a fontos, hogy a bugyi kényelmes legyen, és a melltartó jól tartson. Nem szívesen játszik a formákkal, a legjobb a kisnadrágos. Ez a viselet gyakorlatias észjárásra vall. Olyan felnőttet takar, aki szereti, ha a dolgok úgy mennek, ahogyan eltervezte őket. Fontos számára az egészség, illetve az, hogy szabadon mozoghasson.
Szeret kapcsolatban lenni, de megtartja függetlenségét. Nem bírja az alárendelt szerepet.

Kislányos és sportos

A kislányos

Aki a naci alatt még mindig szívecskés pamutbugyit hord, az szívesen maradna gyerek. Sokat bolondozik. Nem tudja magát a végzet asszonya szerepében elképzelni. Szereti a különböző figurákat, Hello Kittyt, Snoopyt, amit cukinak tart.

Az ilyen nő, vagyis inkább lány nem szívesen szembesül a felnőtt élettel, a felelősségvállalással. Szeret a barátaival találkozni, és gyerekről még hallani sem akar. Nem ő lesz az, aki elcsábítja a férfit. Talán finoman kezdeményez, de a férfinak kell az irányító szerepet vállalni.

A tanga

A tangát kedvelő hölgyek szeretik a divatot és a szabadságot. Ha jó a szabása, és nem vág be, akkor a legkényelmesebb fehérnemű lehet. Aki tangát visel, az szereti magát nőként, hiszen, aki nincs rendben ezen a téren, az még otthon, egyedül a tükörben sem szívesen nézi magát majdnem pőrén. Túlfűtött, erotikus személyiségre utal, ha a tanga akkora, hogy szabad szemmel alig látható.

A csipkés

Ha valaki csipkés vagy selyem fehérneműt hord, akkor élvezi nőiességét, a testét. Szereti szép anyagba burkolni még akkor is, ha senki nem látja. Megelégedéssel tölti el, hogy szexi a ruha alatt is. Finom nőiessége a férfias pasikat vonzza. Szereti, ha védelmezik, ha babusgatják, ugyanakkor nem bírja a túlzott irányítást.

Selyem és csipke

Mit viselsz előtte?

Mindenkinek van randibugyija. Van, akinek randicombfixe, randiszettje és randimelltartója is. Amit különleges alkalmakra tartogat.

Férfimegfigyelés, jobban mondva Nick Hornby-é a Pop, csajok, satöbbi-ben, hogy a bugyi mérete egyenesen arányosan nő a kapcsolat hosszával. Lehet benne igazság, hiszen könnyű megfeledkezni arról, hogy csábítani mindig kell, akár évek elteltével is, sőt, akkor csak igazán. Az, hogy mit viselsz az ágyban, amikor nem alvásra használod, az erotikához való viszonyodról mesél.

Amit Marilyn Monroe

Marilyn, a Nő, egy csepp Chanel Nr. 5-ot viselt az ágyban. Ha te is így teszel, akkor szereted a tested, és szereted a szexet is, hiszen nem takargatod magad. Mindenevő vagy, és nincsenek gátlásaid. A szexet két egyenlő fél játékának tekinted.

Ha csak bugyi van rajtad

Pajkos és játékos vagy, aki nem ad a konvenciókra, így az ágyban is kedveled a játékosságot. A fehérneműt nem használod kifejezetten csábításra, de természetesen figyelsz rá, hogy az az egy ruhadarab szexi legyen.

Teljes arzenál

Aki harisnyakötőt, combfixet és fűzőt visel, nagyon rafinált, vagy nagyon annak akar látszani. Aki állandóan parádézik, az nem a szexet, hanem a férfiak feletti hatalmat élvezi. Persze, nem árt, ha van a szekrényedben egy szexi szett, amivel megvadítod a kedvesedet, ha azonban enélkül nem mutatkozol előtte, akkor gondolkodj el, mi az, amit el akarsz takarni.

Ezt is szeretjük