Telt idomokon ezek a divatos fürdőruhák mutatnak a legjobban - Alakformáló darabok árakkal, lelőhelyekkel

Körképünkben összegyűjtöttük azokat a divatos, előnyös, alakformáló fürdőruhákat, amik gyönyörűen festenek telt idomokon.

molett furdoruha

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár egyre több üzletben és webshopban gondolnak a telt idomú hölgyekre, a jó minőségű, nagyobb méretekben is kapható fürdőruhák online kínálata sajnos még mindig igencsak szűkös. Mi viszont most segítünk egy kicsit, hogy megtalálhasd a kedvencedet nyárra.

Ha nem tudod, hol vásárolj magadnak strandszettet, vagy nem találtad még meg az igazit, akkor nézz körül körképünkben: divatos, csinos és alakformáló hatású bikiniket és egyrészeseket gyűjtöttünk össze.

Fürdőruhák moletteknek

Mutatunk hagyományosabb fekete darabokat, de a szezon trendszíneiben pompázó vagy mintás változatokat is. Elfedik a hasat, karcsúsítják a derekat, és szépen kiemelik a kebleket ezek a fürdőruhák: árakkal, lelőhelyekkel vesszük sorra őket.

Nézd meg, milyen ugyanaz a bikini egy vékony és egy molett nőn!

Maria és Denis testpozitív posztjaiért az egész Instagram rajong. Saját testükön mutatják meg, hogy a nőiesség nem súly kérdése.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük