A tavasz legdivatosabb farmerei molett nőknek: gyönyörűen mutatnak a gömbölyded idomokon

Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legsikkesebb farmerjait moletteknek.

molett farmer

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A farmer nemcsak minden alkalomra tökéletes választás, de minden testalkaton jól is mutat, legalábbis akkor, ha az ember megtalálja az alakjához leginkább illőt.

Szerencsére ma már számos különböző szabású, sikkes darab elérhető az üzletek kínálatában, melyek közt a gömbölyded idomokkal rendelkezők is könnyedén megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet.

Divatos tavaszi farmerok moletteknek

Körülnéztünk a webshopokban, és összegyűjtöttük azokat a nadrágokat, melyek gyönyörűen mutatnak a szexi, telt idomokon. Nem láttatják szélesebbnek az alakot, sőt sok közülük szépen formálja a feneket, valamint karcsúsítja a derekat. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a szezon legdivatosabb, XL-esnél nagyobb méretben is kapható farmerjait.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük