10 igazán nőies tavaszi farmer moletteknek: a legdivatosabb darabok árakkal, lelőhelyekkel
Ezek a farmerek nemcsak nagyon divatosak, de remekül festenek a telt idomokon. A tavasz legsikkesebb, molett nőknek tervezett darabjait gyűjtöttük össze.

molett farmer
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei farmerdivat a molett nők számára is igencsak változatos színekkel és fazonokkal kecsegtet. A skinny szabások kicsit háttérbe szorultak, és előretörtek az anyuka-, a bő, illetve egyenes szárú, valamint a retró hatást idéző trapézdarabok is.

Ahogy általában, a tavaszi szezonban most is a közép- és halványkék, valamint a koptatott nadrágok a legsikkesebbek, de persze néhány sötét változatot is láthatsz az üzletekben, webshopokban.

Tavaszi farmerek körképe moletteknek

A kínálatban számos olyan farmert is találni, melyeket kifejezetten telt idomokra terveztek, és amelyek XL-esnél nagyobb méretekben is kaphatók, így mindenki megtalálhatja az alakjához legjobban illőt és a stílusához leginkább passzolót. Mi most ezek közül gyűjtöttünk össze különböző árnyalatú, hosszú és fazonú nadrágokat: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legdivatosabb, molett hölgyek számára készült darabokat.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük