40 kilót fogyott, imádja telt idomait a molett blogger - Egészségesen él, de nem sanyargatja magát

Britney Vest fogyása után rájött, hogy a mértékletességen van a hangsúly. Sportol, és egészségesen étkezik, de nem von meg magától mindent.

molett modell cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Britney Vest sokáig küzdött súlyproblémáival, ám egyszer csak úgy döntött, ideje, hogy változtasson. Csatlakozott egy fogyókúrás programhoz, és elhatározta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy leadjon jó pár kilót, és elérje az álomsúlyát.

Az életmódváltás és a fogyás sem egyik napról a másikra történt, a fiatal nő ugyanis az egészséges utat választotta: hat év telt el, mire edzéssel, helyes táplálkozással és kitartással megszabadult közel 40 kilótól.

Büszke telt idomaira a molett blogger

Fogyásának történetét Instagramján kezdte megosztani, ma pedig már több mint 363 ezer követőjét inspirálja. Britney segít az embereknek áttérni az egészséges életmódra, tippeket ad az edzéshez, mindezek mellett pedig testpozitív hozzáállásával és képeivel arra buzdítja a nőket, hogy szeressék meg, és fogadják el önmagukat. A blogger ugyanis fogyása után sem csontsovány, és odafigyel a táplálkozására, rengeteget mozog, de nem sanyargatja magát. Megmutatja, hogy nem csak a nádszálvékony vagy a kockahasú nők lehetnek sportosak. Csak úgy sugárzik belőle a magabiztosság fotóin.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/fittybritttty

Ezt is szeretjük