Az igazságot szerették volna megmutatni a női testről - Nem úgy fogadták, ahogy a cég tervezte
Fogadd el a hibáid! Ezt szerette volna üzenni a cég, de többek szerint csak Photoshop-trükk történt.

missguided cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több divatmárka törekszik arra, hogy pozitív példát mutasson, az önsanyargató, csontsovány modellek helyett pedig egészséges alakkal rendelkező lányokat alkalmaznak inkább. 

A pozitív testkép és a fogadd el önmagad hullámát nemrégiben a Missguided angol ruházati cég lovagolta meg: az olyan jellegű bőrhibákat, mint például a stria, nem retusálják ki a fotóikon.

Pozitív üzenet vagy marketingfogás?

Miután a márka rajongói kiszúrták a bőrhibákat a fotókon, egyesek automatikusan megörültek neki, hiszen senkinek sem tökéletes a teste.

Az egyik Twitter-felhasználó például ezt írta a cégnek: "Mennyire üdítő látni valódi, nem retusált fotókat a női modellekről. Szép munka volt, nagyon büszke vagyok az üzenetre, amit közvetítetek."

Azonban egyesek úgy látták, hogy a fotón látható modell alakja tökéletes, így lehetetlen, hogy az ő testén striák legyenek. Ráadásul a bőre is szép a lánynak, így inkább ravasz marketingfogásnak gondolták a fotókat.

A Missguided a több negatív komment hatására kitett Instagram-oldalára egy posztot, melyben a fotókon szereplő modelltől, Amandától is idéztek: "Szeretném mindenkivel tudatni, hogy a striáim, melyek a képeken láthatóak, valódiak. Szerintem nagyon pozitív, hogy a Missguided nem retusálta ki azokat. Fontos a fiatal lányoknak megmutatni, hogy nem kell a tökéletességre törekedni. Normális, ha vannak striáid, nincs velük semmi baj, mindnyájunknak van, és nem is kellene ezeket rejtegetni."

A ruházati cégtől Amanda véleménye mellé odaírták, hogy egyedül a modell alsóneműjéhez nyúltak hozzá a Photoshop segítségével.

Előzd meg a striák kialakulását!

A Stria elleni krém értékes olajai táplálják a bőrt és segítenek megőrizni a rugalmasságát, így rendszeres használatával megelőzhető a terhességi csíkok, striák kialakulása a has, a comb és a mellek területén is.

Ha szeretnél róla többet tudni, kattints ide.

Promóció

Ezt is szeretjük