18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Ilyen a valódi női test egy férfi szemén keresztül - 108 nő vetkőzött le a fotósorozathoz

Fiatalok és idősebbek is ledobták a ruháikat.

meztelen fotosorozat cover

Egyre több olyan fotósorozat születik, ahol a nők megszabadulva ruháiktól, felvállalják valódi testüket, és bármiféle retusálás nélkül megmutatják magukat az egész világnak. És hogy miért csinálják? Leginkább azért, hogy arra bátorítsanak mindenkit, hogy legyen büszke a testére, ne szégyellje, hogy nem úgy néz ki, mint a címlapokon az agyonphotoshopolt modellek.

Például nem is olyan rég 15 nő buzdította kreatív, egyedi és nagyon bevállalós fotókkal az embereket arra, hogy érezzék jól magukat a testükben. Most pedig ismét született egy új kezdeményezés, ami azonban eltér az eddigiektől: egy férfinak jutott ugyanis az eszébe, és a saját szemén keresztül mutatja be a felvételeken keresztül a valódi női testet.

Az igazi női test – férfiszemmel

Jojo, a profi fotós 108 nőt beszélt rá a vetkőzésre a projektje kedvéért, ugyanis azt szeretné megmutatni, hogy a szépség nem ruhamérettől vagy alaktól függ, még a férfiak szerint sem. A fényképész ezért 18 és 74 év közötti nőket kért fel terve megvalósításához, köztük sok olyat is, aki nem volt elégedett önmagával. A képeket persze nem is retusálta, az eredményért pedig így is mindenki rajong. Nézd meg őket te is, és olvasd el, hogy jött az ötlet, és mit is üzen pontosan Jojo a nőknek.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük