Te hibát vagy különlegességet látsz a képeken? Lehet, hogy nem azt, amit kellene
Fontos dologra világít rá a fotósorozat, amihez olyanok vetkőztek le, akik eddig alig merték megmutatni a testüket.

vitiligo kep cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek egy része sajnos felnőtt korában is óvodás szinten éli az életét, és külsőségek alapján ítélkezik mások felett. Sokaknak csak az számít, mit vesz fel valaki, milyen a haja, vagy éppen a bőre, ha pedig valami egy kicsit eltérő, egyedi rajta, máris máshogy állnak hozzá, esetleg rögtön negatív véleményt alakítanak ki róla.

És pontosan ezért van nagyon nehéz dolguk azoknak, akik egy kicsit másképp néznek ki, mint az átlag: például annak, akinek tűzfolt van az arcán, vagy annak, aki egy különleges és viszonylag ritka bőrbetegséggel született. Bennük ugyanis az előítéletek lelki károkat, ok nélküli szégyenérzetet okozhatnak, egyesekben pedig annyira felerősödnek ezek, hogy később alig merik megmutatni magukat.

Mások hibának találják, de a fotós különlegességet lát

A fotóművész Brock Elbank pontosan ezt a problémát dolgozza fel legújabb, nagyon erőteljes és gyönyörű fotósorozatával, amihez vitiligós férfiakat és nőket kért fel, hogy meztelenül álljanak neki modellt. Az angol fényképész meg akarta mutatni mindenkinek, hogy amit hibásnak vagy esetleg csúnyának titulálnak, az valójában mennyire természetes és szép, és azt szeretné elérni, hogy az emberek pozitívan és nyitottan álljanak az egyediséghez. Olvasd el, mit mondott a különleges projektről, és nézd meg a képeket.

Ezt is szeretjük