A kerekesszék miatt nézték meg őket, aztán egy nap fordulatot vett az életük
A gyönyörűség nem a végtagok mozgásán múlik.

nagykep?cikkid=168643&kep=szep-lany-kerekesszek-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Miss Spinner International 2017 - Kerekesszékes Szépségverseny. A 2017-es év központi témája az önbizalomfejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom befogadóképességének pozitív irányba történő átfordítása.

Az esemény célkitűzései között szerepel, hogy felhívják a figyelmet a kerekesszékes emberek helyzetére és sikereire. A rendezvénnyel szeretnének megmutatni, hogy a szépség sokszínű, és bármilyen akadályt le lehet küzdeni.

Hírességek is az ügy mellé álltak

Akik aktívan támogatják az ügyet és közreműködnek a Miss Spinner International 2017 szépségverseny megvalósulásában: Orosz Barbara, Debreczeni Zita, Halász Éva ruhatervező, Nemes Nóra koreográfus, Pataki Zita, Till Attila, Harsányi Levente, Katus Attila és Bolya Imre önbizalom-fejlesztő tréner.

2017. március 14. 23:59-ig várják az kerekesszékes hölgyek jelentkezését a Miss Spinner 2017 weboldalán, amely ide kattintva érhető el. A szépségverseny a Facebook-oldalaikon is folyamatosan nyomon követhető. A versenyhez készült beharangozó kisfilmet pedig a Youtube-on is megosztották a szervezők, amit az alábbiakban tekinthetsz meg.

Az amputáció után is kiálltak a világ elé

A képeken látható nőknek hiányzik ugyan egy-egy végtagjuk, mégis megmutatják szépségüket.

Ezt is szeretjük