Milyen hajat szeretnek a férfiak?
Az attól függ - mondta a 15 megkérdezett férfi mindegyike. Megkérdeztük az illetékesektől, hogy mégis milyen az ideális frizura.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják a nők elsősorban a többi nőnek, másodsorban maguknak és csak harmadsorban a férfiaknak szépítkeznek.

Igaz lehet ez a hajápolásra és fodrászra is. Kis felmérésünkben 15 férfit faggatunk arról, hogy milyen frizura tetszik nekik. A válaszok talán meglepőek.

Hajszín

Nem meglepő módon a barna és a szőke hajszín volt a befutó. Hat-hat pasi választotta a barna és a szőke színt, a vöröset ketten, a feketét pedig egyetlen férfi mondta. A szőke színt választók megjegyezték, hogy a természetes, illetve természtesnek ható szőkeséget kedvelik, és a hidrogén szőke fürtöket cikinek találják. Ugyanakkor nem mertek volna megesküdni rá, hogy 100%-osan meg tudják állapítani, hogy valaki festi-e a haját.

Tesztalanyaink leginkább barna hölgyeket választanának feleségnek, ketten pedig szőkét vezetnének az oltár elé. Bár a kérdést derültség fogadta, és sokan megjegyezték, hogy tulajdonképpen ennyire nem számít a hajszín.

A vörös hölgyeket izgalmasnak találják, a feketéket pedig picit szigorúnak. Siettek hozzátenni, hogy semmi akadáya nem lenne, hogy a szerintük ideálistól eltérő hajszínű hölgyet válasszanak. Érdekes módon a szőkeséget a fiatalsággal hozták összefüggésbe, a sötétebb hajszíneket pedig már a felnőtt nők ideális hajszíneként jelölték meg. Ebben van is valami. Az életkor előrehaladtával érdemes világosítani egy-egy árnyalatot a hajszínen, így fiatalabbnak fogsz tűnni.

Hajhossz

Hosszú, hosszú, hosszú. Egyöntetűen a hosszú vagy a félhosszú hajat mondták ideálisnak, de hozzátették, hogy néhány lányon nagyon izgalmas a rövid frizura, de ahhoz a konkrét hölgy is kell, hogy megmondják szexi-e vagy nem az adott frizura, ahogy egyikük fogalmazott. Többen hozzátették, hogy a rövid haj fiús, és ha ez az öltözködésben is megjelenik, az nem túl vonzó.

Frizura

Az erősebbik nem nem tett tanúbizonyságot túl nagy fantáziáról, hiszen a természetesen szép hajat kedvelik. Hogy ez mit is jelent, kis unszolásra kiderült: mindenképpen kiengedett hajat. Ketten említették, hogy szexinek találják a lófarkat. Nem kedvelik a túl sok hajformázót, mert megfosztja őket az érintés élményétől.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

PromócióA göndör hajat sokan favorizálják, hiába nem a természet ajándéka. Kis vadságot csempész ugyanis a hölgyek megjelenésébe. Hiába nem szeretik a sok hajkencét, mindenki megjegyezte valamilyen formában, hogy szereti látni, ha egy nő foglalkozik a frizurájával. Bár többen azt mondták, hogy barátnőjük szerintük túl gyakran látogatja fodrászát.

Többen megemlítették, hogy nem szeretik a túlságosan kimódolt frizurákat, de hárman is megjegyezték, hogy szeretik, ha egy lány trendi. Frufru kérdésben nem volt határozott álláspont. Egyik megkérdezettünk így fogalmazott: a frufru igazából mindegy, a lényeg, hogy viselőjének jól álljon az egész frizura.

A férfiak tehát, elviekben, a hosszú, természetes(nek ható) barna vagy szőke hajat kedvelik, amely illik viselőjéhez. Ez szerencsére nem olyan ördöngős feladat.

Ezt is szeretjük