Milyen formájú a cicid?

Ilyen melltartót válassz

A tökéletes melltartó felkutatásába minden nő sok órát öl. Az idő csökkenthető, ha tudod, hogy melyik az ideális fazon számodra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Csak igen kevés nő van 100%-ig megelégedve a melleivel. Vagy túl kicsi, vagy túl nagy, esetleg nem olyan a formája, mint ami a gazdájának tetszene, vagy nem olyan feszes, mint amennyire szeretné. Valószínűleg a szebbik nem tagjainak sokkal több fejfájást okoz a cicikérdés, mint a férfiaknak, akiknek szinte mindegy, milyen, csak kettő legyen belőle.

Kis mellekre
Balconette

A női mellek a csábítás fő eszközei, így aztán képesek vagyunk igencsak sok mindent megtenni, hogy a legelőnyösebb formájukat mutassák. Ehhez a legjobb eszköz egy jó melltartó. A push up hatásán túl azonban másra is oda kell figyelni, mert nem mindegy, hogy milyen cicire milyen fazont választasz.

A tökéletes melltartó nyomában

Bár szinte sosem látszik, a melltartó kiválasztására érdemes elegendő időt szánni, és nem csupán azért, hogy mit szól hozzá az illetékes, ha lekerül a ruha. Egy rosszul megválasztott melltartó kényelmetlen, felsértheti a bőrt, sőt, egyes vélemények szerint a benyomódó kosármerevítő a mellrák egyik oka is lehet.

A tökéletesen passzoló fehérnemű pántja nem vág be, a hátrész egy vonalban van az elejével, és huzamosabb idejű viselés után sem emelkedik meg, a kosarat kitölti a mell, és a cicik nem azért nyomódnak középre, mert kicsi a kosár. Cicifixet a ciklus közepén érdemes vásárolni, mert biztos, hogy te is megfigyelted már, hogy a menzesz előtt megnőnek, majd utána sajnos lelappadnak a mellek, így, ha középidőben próbálsz, egyik irányban sem lesz nagy a különbség.

Ha bőkezű volt a természet

Ha abban az egyesek szerint szerencsés helyzetben vagy, hogy a kebled dús, de te mégsem vagy kibékülve a méreteddel , és úgy érzed, túl feltűnő, akkor jó hír számodra, hogy van olyan melltartó, amivel elcsalhatsz belőle egy keveset.

Ezek a teli melltartók nem csupán az alját, de a mell tetejét is befedik textillel, egy picit leszorítják a ciciket. Ha még inkább elterelnéd a figyelmet, akkor viselj nem túl passzentos mellényt, lehetőleg sötét színben, illetve egy feltűnő övvel tereld a figyelmet a csípődre.

Ha mégis hangsúlyozni szeretnéd a dekoltázsodat, akkor is ügyelj arra, hogy a melltartó rendesen tartson. Jó, ha a pántja szélesebb és oldalt magasabb állású a szabás, így jobban eloszlik a súly, a pánt nem fog bevágni.

Kicsi cicikre

A kis mellekre azért nehéz melltartót találni, mert sokszor nem töltik ki a merev kosarat, és a hézag akár látszódhat is a pólón keresztül. Ha nem zavar, hogy a természet nem volt bőkezű, akkor nyugodtan válassz finom textilből készült, háromszöges cicifixet, ami inkább csak fed, mint formál.

Ha optikailag növelni szeretnéd a ciciket, akkor a push up-hoz kell folyamodni. Mindenképpen olyat válassz, amihez jár egy kis plusz szivacsbetét. Elképzelhető, hogy nem lesz rá szükség, de nem baj, ha ott lapul a fehérneműs fiókban.

Ha nem éppen kerek

Sok nőnek nem a mérettel van problémája, hanem a gravitációval, akár a súly miatt, akár azért, mert nem elég feszes a bőr, esetleg a szoptatás okán. Ha a cicik lefelé tekintgetnek, akkor alátámasztásra van szükségük.

Fedezd fel a Dove Önbizalom Programját

A magabiztosság formálható. Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját és mondj nemet a közösségi média káros szépségápolási tanácsaira. Útmutatónk támogatja a szülőket abban, hogy segítsék gyermekeiknek kiszűrni a hírfolyamaikon megjelenő ártalmas tippeket. Hiszünk abban, hogy a magabiztosság elérésével a tinédzserek képesek maximálisan kibontakoztatni képességeiket a mindennapokban.

Promóció

Erre tökéletesen alkalmasak az úgynevezett balconette típusú melltartók. Ez a fazon alulról, nem pedig oldalról támogatja a melleket, és a teteje inkább egyenes, mint ívelt.

Ez a szabás egyenes dekoltázsú, illetve pánt nélküli ruhák alá is tökéletes, természetesen szintén pánt nélkül.

OLVASD EL EZT IS!

lead
  • öltözködés
  • nadrág

A 3 legnőiesebb nadrágfazon

Ezt is szeretjük